Een 'oral masturbator' die pijpbeurten simuleert, de moeite? Wij deden de test (Nu met 60% korting) LIFESTYLE
Een 'oral masturbator' die pijpbeurten simuleert, de moeite? Wij deden de test (Nu met 60% korting)
LIFESTYLE

Een 'oral masturbator' die pijpbeurten simuleert, de moeite? Wij deden de test (Nu met 60% korting)

We testen geregeld seksspeeltjes op de redactie en over het algemeen vallen deze zeer goed in de smaak. Net zoals met zoveel zaken is het ene pikante speelgoed al wat duurder dan de andere. Een hele tijd geleden vertelden we jullie nog dat de AirTurn Masturbator ons zeer goed bevallen was. Al ligt deze wel in een iets hogere prijsklasse.

Indien je nu nog wat goedkoper gaat en een automatische masturbator koopt, is dat nu ook nog de moeite? Wij waren best nieuwsgierig en zoals altijd waren er weer heel veel geïnteresseerden op de redactie om te testen welk plezier ze met dit apparaatje kunnen beleven. Wij hebben de spotgoedkope automatische 'oral masturbator' van Teazers getest en kunnen zeggen dat we eigenlijk nog steeds ontzettend tevreden waren. Hij is nu zelfs tijdens het lange Pink Friday Weekend echt spotgoedkoop met 60% korting.

Zeer betaalbaar, maar nog steeds topkwaliteit

De masturbator van Teazers is op het moment van schrijven ook het best verkocht seksspeeltje voor mannen. Natuurlijk speelt het prijskaartje hier een grote rol in, maar na onze uitgebreide test kunnen we zeggen dat deze zogenaamde 'oral masturbator prijs/kwaliteit eigenlijk nog steeds een schitterend aankoop is. We waren zeer prettig verrast omdat we ook al duurdere seksspeeltjes hebben getest.

Wat mij vooral onmiddellijk op viel is dat deze masturbator van Teazers ook een verwarmfunctie heeft. Eigenlijk heel interessant want normaal hebben gelijkaardige seksspeeltjes in deze prijsklasse deze functie niet. Het opwarmen zelf duurt wel een kleine 10 minuten, maar terwijl hij bezig is, zoek je gewoon ondertussen naar je pikant filmpje om mee los te gaan.

Een 'oral masturbator' die pijpbeurten simuleert, de moeite? Wij deden de test (Nu met 60% korting)

Eens je jouw pretstok in het apparaatje stopt, voelt dat ook heel aangenaam warm aan. Dit is in mijn ogen dan ook daadwerkelijk een meerwaarde. Ik gok dat deze orale masturbator een insteeklengte heeft van iets minder dan 10 cm en focust zich vooral op het genot op en rond je eikel. Het idee is dan ook om een pijpbeurt te simuleren en het voelde eigenlijk altijd heel prettig aan en gelukkig nooit onaangenaam.

Je hebt zo'n 9 verschillende vibratiestanden en 6 patronen (dan word je soldaat op een andere manier gestimuleerd) en het meest prettige is om rustig te beginnen en om dan gewoon met de +/- knop rustig op te bouwen. Op de laagste standjes kwam ik nooit klaar, maar eens ik wat hoger ging dan kon ik mijn 'kanon' toch niet meer tegenhouden na 5 minuten. Jij moet dus niets doen en kan gewoon genieten terwijl het speeltje ondertussen zijn werk doet.

Het grote verschil met de duurdere en meer 'luxe' AirTurn Masturbator bijvoorbeeld is dat daar je hele penis in kan en dus alles wordt gestimuleerd. Je hebt daarnaast ook wat meer vibratiestandjes. Indien ik echter heel eerlijk ben, (ik heb beide uitgebreid getest) viel deze goedkopere Teazers masturbator mij meer in de smaak. De patronen en vibraties vond ik simpelweg iets aangenamer bij dit apparaat.

Een 'oral masturbator' die pijpbeurten simuleert, de moeite? Wij deden de test (Nu met 60% korting)

Het andere werkt ook gewoon zeer goed en daar heb ik ondertussen al veel pleziertjes mee beleefd, maar mijn voorkeur ligt nu toch bij dit goedkopere seksspeeltje. De eikel en alles daar net onder dat gestimuleerd wordt, is voor mij meer dan voldoende. Dat is bij een echte pijpbeurt immers ook zo, daar gaan de meeste dames (of heren) ook niet helemaal tot aan de schacht van je pretstok. Het is wellicht een kwestie van smaak natuurlijk en iemand anders kan daar misschien heel anders over denken. Het is wel tof dat beide verschillende ervaringen zijn.

Conclusie: nu spotgoedkoop en een geweldig seksspeeltje voor mannen

De 'orale masturbator van Teazers' viel na meerdere keren te testen eigenlijk heel goed in de smaak en prijs/kwaliteit was ik zeer aangenaam verrast. Ik ga niet beweren dat het even heerlijk aanvoelt als een pijpbeurt, maar het is wel een verdomd prettige afwisseling van het stevige handwerk. Het feit dat hij nu tijdens het Pink Friday-weekend een korting heeft van 45% maakt het echt wel een must-have dat elke man eens moet geprobeerd hebben.

Het is best begrijpelijk als je bij een eerste seksspeeltje niet onmiddellijk 70 of 80 euro wil uitgeven, maar voor een spotgoedkope prijs zoals dit, moet je het gewoon eens een kans geven. Deze masturbator voelt niet enkel lekker aan en garandeert een orgasme binnen de 5 minuten, maar deze wordt bovendien ook nog heerlijk warm. Bonus is dat deze ook volledig waterbestendig is en je het dus ook in de douche kan gebruiken. Samengevat: een dikke aanrader die ik nog vaak uit mijn kast ga halen.

Meer info en de Teazers 'orale masturbator' kan je hier kopenNu tijdelijk met 65% korting

Een 'oral masturbator' die pijpbeurten simuleert, de moeite? Wij deden de test (Nu met 60% korting)
Een 'oral masturbator' die pijpbeurten simuleert, de moeite? Wij deden de test (Nu met 60% korting)

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met EasyToys

13 claps
6 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties