Ex-crimineel is onherkenbaar nadat hij 35.000 euro spendeerde aan tatoeages LIFESTYLE
Ex-crimineel is onherkenbaar nadat hij 35.000 euro spendeerde aan tatoeages
LIFESTYLE

Ex-crimineel is onherkenbaar nadat hij 35.000 euro spendeerde aan tatoeages

Londenaar Ian Griggs is een ex-crimineel die zijn leven helemaal omgooide toen de liefde van zijn leven omkwam bij een auto-ongeluk. Niet alleen besloot hij om op een eerlijke manier geld te verdienen, maar hij transformeerde ook in de letterlijke zin van het woord. Hij spendeerde maar liefst een goeie 35.000 euro aan tatoeages, waaronder 40 op zijn gezicht.

Ian speelde sindsdien in films als Bonded by Blood (2010) en Legacy (2022), en is nu ook een internationaal model. Maar vroeger was het allemaal anders, want sinds 2004 bracht de Londenaar 12 jaar door in elf verschillende gevangenissen. Op zijn kerfstok staan onder andere bezit van drugs en de intentie tot levering en het plegen van gewelddaden.

Ex-crimineel is onherkenbaar nadat hij 35.000 euro spendeerde aan tatoeages

Geboorte van zijn zoon gemist

Door zijn verblijf in de gevangenis miste hij onder andere de geboorte van zijn zoon Tyler (nu 17). In 2008 kwam Leanne, de liefde van zijn leven, om bij een auto-ongeluk. Ook toen zat Ian achter de tralies. Toen hij vrijkwam in 2015, was het laten zetten van tattoos voor hem een manier om opnieuw te beginnen. Hij had al een paar tatoeages sinds zijn achttiende, maar nu schakelde hij een versnelling hoger.

Vier jaar lang spendeerde hij elke week twee uur om zich te laten tatoeëren, en hij stopte pas toen er geen plaats meer was op zijn lichaam voor nog meer. Toen hij een eerste fotoshoot liet doen, ging het allemaal heel snel. De aanbiedingen voor allerhande projecten als model en acteur stroomden binnen. Ian vertelde: "Ik had een zwaar leven toen ik opgroeide, en zat in en uit de gevangenis in mijn tiener en twintiger jaren.”

Ex-crimineel is onherkenbaar nadat hij 35.000 euro spendeerde aan tatoeages

“Ik besloot mijn leven om te gooien”

"Mijn zoon werd geboren toen ik in de gevangenis zat, en hij bezocht me daar nog vele jaren. Maar dat was voor hem geen manier om op te groeien toen hij me het meest nodig had”, ging hij verder. "Ik was drie jaar samen met Leanne toen ze stierf bij een auto-ongeluk. Ik zat op dat moment in de gevangenis en het was de ergste dag in mijn leven voor mij, maar ik besloot de pijn te gebruiken om mijn leven om te gooien."

“Hou er van dat mensen naar me kijken”

Ian heeft nu een driejarige dochter, en zegt dat hij heeft geleerd van zijn fouten uit het verleden. Hij wil nooit meer terug naar zijn leven van vroeger. Ian vindt tatoeages zeer verslavend, en heeft er een diepe liefde voor ontwikkeld. Hij zei: "Toen ik eenmaal een tatoeage had, wilde ik er steeds meer en sindsdien heb ik nooit meer omgekeken. Mensen kijken naar me en ik vind het geweldig. Mijn favoriete tattoo is de tijger die ik op mijn hoofd heb."

Hieronder vind je nog wat bijzondere foto’s van Ian:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties