Felicity toont alle rondingen van haar lichaam om te tonen hoe 'echte vrouwen' eruitzien (foto's) LIFESTYLE
Felicity toont alle rondingen van haar lichaam om te tonen hoe 'echte vrouwen' eruitzien (foto's)
LIFESTYLE

Felicity toont alle rondingen van haar lichaam om te tonen hoe 'echte vrouwen' eruitzien (foto's)

Plus-size model Felicity Hayward (33), auteur van het boek ‘Does my butt look big in this’, weigert om naar programma’s zoals Love Island te kijken. Ze vindt dat zulke programma’s geen weerspiegeling zijn van hoe mensen er in het echt uitzien. Dat vertelde ze uitgebreid aan The Sun.

“Wanneer je naar programma’s zoals Love Island kijkt, dan lijkt het wel alsof slechts één type van lichaam aantrekkelijk is” zegt ze. “Ik denk dat zoiets heel erg toxisch is! Ik zou willen dat alle soorten van lichamen genormaliseerd worden. Vrouwen van alle allooi moeten daar aanwezig zijn, niet enkel zij die zogezegd een perfect lijf hebben.”

"Slechts één ideaalbeeld is niet ok"

En om dat kracht bij te zetten, gooit Felicity haar eigen rondingen in de strijd. Op haar Instagram post ze constant foto’s waarbij ze haar eigen lichaam in de kijker zet. Een lichaam dat velen allerminst als perfect zouden bestempelen.

“Het heeft geen zin om waar dan ook slechts één ideaalbeeld voor het lichaam te hebben. Het kan zoveel schade aanrichten, zoals eetstoornissen en geestelijke gezondheidsproblemen, omdat men het uiterlijk van iemand anders probeert te bereiken” zegt Felicity. Hieronder vinden jullie wat foto’s die Felicity onlangs deelde op haar Instagram.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties