Geen zin in bierbuik of 'man boobs'? Kies dan deze drankjes in plaats van je traditionele pintje LIFESTYLE
Geen zin in bierbuik of 'man boobs'? Kies dan deze drankjes in plaats van je traditionele pintje
LIFESTYLE

Geen zin in bierbuik of 'man boobs'? Kies dan deze drankjes in plaats van je traditionele pintje

We gaan je niet vertellen hoe gezond het is om geen bier of andere alcoholische dranken te nuttigen, en je wekelijkse stapavond met vrienden willen we je ook niet ontnemen. Feit is dat bierconsumptie kan bijdragen aan een bierbuik.

Combineer dat met weinig sporten, en je kunt extra vet en zelfs manboobs ontwikkelen. Dat je aankomt van bier is logisch: je lichaam breekt de alcohol af en zet de calorieën om in vet, voornamelijk rond je buik. Gelukkig zijn er drankjes die je kunt kiezen om dit te voorkomen:

Light bier

Light bier, of alcoholarm bier, bevat weinig calorieën en alcohol. Je wordt minder snel dronken en komt niet aan, hoewel de smaak minder uitgesproken kan zijn.

Bubbels

Champagne of prosecco bevat minder dan 80 kcal per glas, een prima keuze om mee te proosten zonder je buik te vergroten.

Speciale bieren

Hoewel speciaalbier veel calorieën bevat, drink je het meestal langzamer, waardoor je minder consumeert en je gewichtstoename beperkt blijft.

Bourbon

Bourbon, met ijs, bevat weinig calorieën. Over het algemeen geldt dat hoe helderder het drankje, hoe minder calorieën het bevat.

Single-malt whisky

Hoewel een malt whisky 120 calorieën bevat, drink je het vaak langzaam, waardoor je calorie-inname beperkt blijft.

Deze drankjes kunnen helpen om ongewenste gewichtstoename te voorkomen terwijl je nog steeds kunt genieten van een alcoholisch drankje.

(Bron: Gewoon voor Hem – Intropic: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties