Getest: Ik gebruikte deze 'lustopwekker voor vrouwen': "Wat volgde was stout, wild en beter dan ooit" LIFESTYLE
Getest: Ik gebruikte deze 'lustopwekker voor vrouwen': "Wat volgde was stout, wild en beter dan ooit"
LIFESTYLE

Getest: Ik gebruikte deze 'lustopwekker voor vrouwen': "Wat volgde was stout, wild en beter dan ooit"

Enkele maanden geleden kregen we de optie om Mr Stiff te testen. Onze collega in kwestie was toen behoorlijk lyrisch aangezien zijn vriendin na het nemen van een natuurlijke erectiepil van Mr Stiff zijn soldaat omschreef als 'ongezien indrukwekkend en hard' en wat volgde was blijkbaar een spektakel-nacht in de slaapkamer. Mr Stiff was dus goedgekeurd, maar ze komen nu met iets volledig nieuw: Mrs Stiff, de libido booster voor vrouwen.

Als vrouwelijk redactielid werd ik natuurlijk onmiddellijk als Chinese vrijwilliger gekozen om dit bijzondere flesje te testen. Een 'libido booster' of 'lustopwekker' voor dames klinkt veelbelovend, maar werkt dat nu eigenlijk echt? Toen ik een discreet doosje thuis kreeg geleverd met drie flesjes in met daarop een sexy vos en de 'Stay Foxy' slogan was mijn nieuwsgierigheid in ieder geval wel gewekt.

Een spannende avond waar de kleren van het lijf vlogen

Ik kondigde mijn vriend alvast aan dat ik deze avond een flesje zou drinken en dat we samen dan eens gingen kijken welke (hopelijk) pikante en spannende resultaten dat geeft in de slaapkamer. In de gedachten van mijn vriend werd ik straks knettergeil en zou ik hem de kleren van het lijf scheuren. Ik was wel een beetje realistischer maar ik liet hem nog even in de waan.

Toen de avond aanbrak, dronk ik een flesje drie kwartier voor dat we eraan zouden beginnen. Ik had een kunstmatig smaakje verwacht maar Mrs. Stiff smaakte eigenlijk nog verrassend ok. Je kan het best vergelijken met een zoete honingsmaak. Voor ik slikte, keek ik ook even naar de ingrediënten, die allemaal 100% natuurlijk zijn. Zo zit Mrs. Stiff vol met zaken zoals Gynostemma-kruid, Rhodiola, Saffloer en Japanse kamperfoelie die gekend zijn om je libido te verhogen. Mrs. Stiff blijkt dus gewoon een stevige libido-cocktail op papier te zijn.

Een heerlijk warm gevoel

In afwachting tot Mrs. Stiff haar ding begon te doen in mijn lichaam keek ik samen met mijn vriend nog even naar een aflevering van de Netflix-serie Sex/Life. Naar het einde van de aflevering begon ik het opvallend warm te krijgen op een positieve manier en dat was niet door de matige seksscènes in de serie. Ik had het plots heerlijk warm en beveelde mijn wederhelft om mij te volgen naar de slaapkamer.

Getest: Ik gebruikte deze 'lustopwekker voor vrouwen': "Wat volgde was stout, wild en beter dan ooit"

Toen ik naar boven liep, keek ik nog snel in de spiegel en ik zag dat ik een heel duidelijke blos had op mijn kaken en nek. Wat daarna volgde kan ik enkel maar omschrijven als een sekspartij zonder remmingen. Ik smeet mijn vriend op bed, trok zijn kleren uit en ik had ontzettend veel zin om hem oraal te verwennen. Hij was natuurlijk dolgelukkig met mijn enthousiasme en niet veel later trok ik hem ook op mij omdat de nood duidelijk heel groot was.

Er werden tijdens de daad nog heel stoute dingen gefluisterd die ik jullie ga besparen maar de woorden 'heel nat' nam mijn vriend behoorlijk vaak in de mond. Was het een vorm van overdrijving in 'the heat of the moment' of was dit echt zo? Ik laat het zelf in het midden. Het was in ieder geval wel een wilde en tegelijkertijd tedere sessie waar alles heel warm en extra gevoelig aanvoelde voor mij op een heel prettige manier. Wellicht onze beste vrijpartij van de afgelopen maanden, yep Mrs. Stiff was door mij goedgekeurd.

Conclusie: het werkt verrassend goed en is zeker een aanrader

Hoewel ik in het begin behoorlijk sceptisch was, moet ik toegeven dat mijn ervaring met zo'n Mrs. Stiff-flesje eigenlijk fantastisch was. Ik kreeg het gevoelig warmer en ik had duidelijk heel veel zin. Dat voelde ik niet enkel langs binnen maar dat was ook aan mijn gezicht en nek te zien en ik kon ook echt meer genieten dan anders en even alles vergeten.

Ik denk niet als ik tussen mijn was en plas zo'n flesje drink dat ik plots nood ga hebben aan een stomende sekspauze maar op de juiste avond lijkt me dit echt wel een meerwaarde in je relatie. Ik zie het mezelf ook nog perfect drinken op het einde van een avondje stappen om dan nog met vuurwerk af te sluiten samen met mijn vriend in onze slaapkamer.

Conclusie: ik ga Mrs. Stiff zeker nog meer dan eens gebruiken en raad het zeker voor de scherpe prijs aan om ook zeker zelf eens te proberen. Alle ingrediënten zijn ook 100% natuurlijk dus er zijn gelukkig ook geen vervelende bijwerkingen. Mrs. Stiff is in ieder geval mijn nieuwe vriendin.

Meer info en een doosje met 3 Mrs. Stiff 'lustopwekkers' kan je hier kopen - Met de code STAYFOXY krijg je 10% extra korting

Voor de heren: er is ook nog de Mr. Stiff libido booster voor mannen, deze vind je hier.

Getest: Ik gebruikte deze 'lustopwekker voor vrouwen': "Wat volgde was stout, wild en beter dan ooit"
145 claps
69 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties