Heel slecht nieuws voor alle mannen die kleiner zijn dan 1m82 LIFESTYLE
Heel slecht nieuws voor alle mannen die kleiner zijn dan 1m82
LIFESTYLE

Heel slecht nieuws voor alle mannen die kleiner zijn dan 1m82

Eerder bleek al dat vrouwen een bepaalde voorkeur hebben wanneer het aankomt op de lengte van de pretstok van een man. Maar ook de lengte van het ventje zelf, is blijkbaar toch wel belangrijk. Althans voor sommige vrouwen. Anderen doen het dan weer met wie of wat ze kunnen vastkrijgen…

Trend

Lange mannen doen het meestal goed. Maar té lang is dan ook weer niet ideaal. Het is allemaal natuurlijk wat subjectief, maar toch wordt er onderzoek gedaan naar wat vrouwen aantrekkelijk vinden. En dan komt ook de lengte natuurlijk aan bod, en er is wel een bepaalde ‘trend’.

Gewicht

De gemiddelde man heeft een lengte van ongeveer 1m81 en dat komt aardig in de buurt van wat vrouwen leuk en toch ook wel het minimum vinden, namelijk 1m82. Maar wacht even voor je gaat juichen en dansen… Ook het gewicht speelt een rol voor vrouwen. Je kan wel 1m82 zijn, maar misschien 120 kilo wegen en daar scoor je dan ook weer niet mee. Best hang je ergens rond de 75 à 80 kilo bij die lengte.

Ogen en haar

En dan nog ben je er niet! Ook de kleur van je haar en ogen blijkt belangrijk te zijn voor de dames. Heb je bruin haar? Hoera! Dan schiet je de hoofdvogel af. Als je dan ook nog eens groene of blauwe ogen hebt, dan ben je de adonis waar elke vrouw naar op zoek is!

(Bron: Gewoon Voor Hem - Intropic: Candice Picard op Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties