'Help, mijn vriendin is plots een OnlyFans-model en gaat constant van bil met andere mannen' LIFESTYLE
'Help, mijn vriendin is plots een OnlyFans-model en gaat constant van bil met andere mannen'
LIFESTYLE

'Help, mijn vriendin is plots een OnlyFans-model en gaat constant van bil met andere mannen'

Bij het grote Mens Health hebben ze hun eigen seksuoloog in dienst die graag advies geeft aan mannen met relatieproblemen of tips geeft over seksuele zaken. Soms passeren er best opvallende vragen en verhalen de revue. Deze hieronder is volgens ons alvast een pareltje en hij zal ongetwijfeld niet de enige man zijn met dit probleem.

Zo besloot zijn vriendin om te starten met OnlyFans toen ze door corona haar job had verloren. De man ging akkoord, maar wat startte als solo-content werd plots heel wat meer en nu is de arme kerel natuurlijk stikjaloers:

'Mijn vriendin begon plots metOnlyFans en nu loopt het uit de hand'

"Ik ben nu vijf jaar samen met mijn vriendin. Vorig jaar werd ze ontslagen op haar job en begon daarom met OnlyFans. Ik was eigenlijk helemaal geen fan van het idee dat zij OnlyFans deed, maar we hadden beide geen werk en we moesten een manier vinden om snel geld te verdienen. In het begin beloofde ze om enkel solo content te maken waardoor ik het toch toch iets minder erg vind dat ze een OnlyFans-model werd."

"Na enkele maanden dit werk te doen, zei ze plots dat indien ze echt wou groeien met haar OnlyFans dat ze ook seks moest hebben met mannen en dit moest filmen. Ik was daar eigenlijk echt niet gelukkig mee, maar we gingen akkoord dat we vanaf dan een open relatie zouden hebben, maar enkel voor het werk. Ik wil niet dat zij met andere mannen afspreekt als het niet voor OnlyFans is."

"Ze doe dit nu 4 maanden en mijn vriendin heeft ondertussen al seks gehad met maar liefst 8 andere mannen. Ze krijgt ook gigantisch veel berichtjes van andere heren die met haar flirten en waar zij dan ook altijd een antwoord op heeft. Eerlijkheidshalve, wanneer ik erover nadenk word ik er echt misselijk van. Ik wil echter niet een ontzettend jaloers vriendje zijn en het ziet er naar uit dat ze haar job echt wel heel graag doet. We hebben het geld ook echt nodig."

"Vorige week werd ze ook gevraagd om terug te gaan werken bij haar oude job en zonder het zelfs met mij te overleggen, heeft ze geweigerd en besloten om OnlyFans te blijven doen. Ik heb het gevoel dat het anders was toen we geen andere opties hadden om geld te verdienen, maar nu dat wel zo is, zou ik liever hebben dat ze haar oude werk weer gaat doen. Help mij, wat moet ik nu doen?"

Expert geeft enkele tips om dit te overleven

De expert in kwestie had in ieder geval heel wat advies voor deze arme kerel. Hij begreep ook wel dat zijn vriendin het leuker vindt om seks te hebben voor de camera en daar ontzettend veel geld mee te verdienen dan een standaard job te doen waar je matig voor betaald wordt.

Zijn advies om die jaloers gevoelens te onderdrukken was aan zijn vriendin voor te stellen dat ze misschien met maar één man OnlyFans video's maakt in plaats van elke keer een andere kerel. En dit bijvoorbeeld maar één keer per maand in plaats van wekelijks. Of dat hijzelf met zijn eigen vriendin eens pikante filmpjes maakt. Desnoods zonder dat zijn hoofd in beeld komt. Hij wou ook benadrukken dat omdat ze seks had met andere mannen voor OnlyFans dit niet wil zeggen dat ze hem niet meer graag zag.

Zijn laatste tip was om voor te stellen aan zijn vriendin dat hijzelf ook mee mag genieten van een open relatie en seks mag hebben met andere vrouwen. Dit zodat hij beter zijn eigen jaloers gevoelens misschien kan onderdrukken. Al kan dit op lange termijn misschien ook wel veel problemen zorgen.

Onze tip is alvast om je vriendin niet te laten beginnen met OnlyFans als je al vanaf het begin stikjaloers bent. Wij zijn natuurlijk geen seksuologen of experts en kennen er wellicht niet veel van.

Bron artikel: Mens Health, intropic screenscap YouTube NPO3
11 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties