‘Ik had een orgasme in het Wijnegem Shopping via een vibrerende string en mijn vriend had de afstandsbediening’

Dit artikel werd gemaakt in nauwe samenwerking met Pabo

Iedereen heeft ongetwijfeld al wel eens filmpjes gezien van hoe een koppel samen gaat winkelen terwijl de dame een vibrerende string draagt. De man krijgt dan de afstandsbediening en dat is duidelijk pret voor beide verzekerd, maar is dat nu even leuk dan het er ook echt uitziet? Wij lieten een Chinese vrijwilliger op de redactie het testen samen met zijn vriendin en dat was blijkbaar toch verdomd leuk.

Een afstandsbediening en vibrerende string die ook heerlijk zit

Mijn vriendin is redelijk open minded, maar alweer verkocht krijgen dat ze iets moest uittesten ‘voor mijn werk’ zou niet gemakkelijk zijn dacht ik. Toen ik echter het doosje met een vibrerende string inclusief afstandsbediening bovenhaalde, was ze verbazingwekkend enthousiast. Geen idee of haar enthousiasme kwam door het mooie doosje of de gedachtegang dat het puur voor haar plezier was. Wel stelde ze onmiddellijk voor om het dezelfde dag nog uit te proberen en dit in het Wijnegem Shopping Center in de buurt.

Gelukkig dat ik was, pakte we alles in één keer uit en vertrokken we onmiddellijk om te gaan ‘shoppen’. Dat werd uiteindelijk een memorabel avontuurtje dat je zeker zelf eens moet uitproberen met je lieftallige vriendin. Het is immers vooral voor haar genot.

Wanneer we het doosje open deden van deze vibrerende string blijkt er een mooi satijnen slipje in te zitten dat blijkbaar verdomd goed aanvoelt als we mijn wederhelft mogen geloven: ‘dit voelt echt super zacht aan, eigenlijk zelfs veel beter dan een deel van mijn andere strings.’ Het slipje zelf heeft trouwens een gigantische rekker zodat deze eigenlijk geschikt is voor eender welke vrouw en bij iedereen perfect past.

Daarnaast heb je natuurlijk ook nog een vibrator. Deze zit niet ‘ingebouwd’ in het slipje, maar er is een zakje aan de binnenkant voorzien waar je het apparaatje kan laten inglijden. Het zit trouwens stevig vast dus je hoeft geen zorgen maken dat je plots de vibrator verliest. Mijn vriendin vreesde wel dat het wat vervelend zou zijn om dit constant te voelen zitten, maar dat bleek absoluut niet het geval te zijn. Ze voelde de vibrator zelfs amper zitten en deze is een mooi en ergonomisch gemaakt zodat deze ook goed aansluit op de plekken die belangrijk zijn. Als laatste (en misschien zelfs het belangrijkste) wordt er ook nog een ring meegeleverd dat dienst doet als afstandsbediening.

Met heerlijke vibraties in je slip voorbij het Kruidvat wandelen

Terwijl mijn vriendin goed gehumeurd haar slipje inclusief vibrator aan had en we in de auto stapte, begon ik al wat te spelen met mijn afstandsbediening terwijl zij achter het stuur zat. Je hebt een aan-/uitknop waarmee je de vibrator op of aan zet door hem kort in te drukken. Je voelt deze ook trillen zodra hij aan staat. Daarnaast heb je nog één andere knop om tussen de vibratiestanden te wisselen die blijkbaar zeer uiteenlopend zijn.

Mijn vriendin voelde de eerste vibraties al zo intens dat ze na 2 minuten zei dat ik moest stoppen met spelen met mijn afstandsbediening omdat ze zich op de baan moest concentreren: safety first natuurlijk. Aangekomen en geparkeerd bij het Wijnegem Shopping Center kon de fun natuurlijk beginnen. Terwijl we voorbij het Kruidvat wandelen begon ik met de knop van mijn ring te spelen tot enthousiasme van mijn vriendin.

Nee, ze begon niet plots door haar benen te zakken of luidkeels te kreunen in het Shopping Center zoals je in sommige filmpjes ziet, maar ze gaf me al direct instructies over welke vibratiestanden ze het leukste en lekkeste vond en de welke iets te intens waren of net niet intens genoeg. Het is eigenlijk echt heel leuk om het genot van je partner in jouw handen te hebben zonder dat je ze aanraakt.

Een orgasme in een kledingzaak

De meeste pret beleefde ik door haar regelmatig te verrassen wanneer ik het apparaatje opzette. Toen ze in een juwelier aan het praten was met een verkoopster kreeg ik wel even een boze blik toen ik haar vibrerende string weer aanzette, maar daar zit ook gewoon een deel van het plezier. Als het muisstil is hoor je het apparaatje trouwens wel heel lichtjes vibreren, maar zodra er wat geroezemoes is, heeft niemand door waar je eigenlijk mee bezig bent.

Natuurlijk moesten we ook testen of ze ook met deze vibrerende string kon klaarkomen en jawel hoor, mijn vriendin is sowieso niet iemand die heel snel een orgasme bereikt (of misschien ligt dat gewoon aan mijn kunsten), maar toen we in een kledingzaak stonden naar jeansbroeken te kijken, vond ik het perfecte vibratiestandje waardoor ze toch een spetterend en zalig orgasme kreeg (haar exacte woorden) en terwijl moest ze zich toch even aan mij vasthouden om goed op haar benen te blijven staan.

Een seksspeeltje dat je absoluut moet uitproberen als koppel

Het mag duidelijk zijn, zowel ik als mijn vriendin hebben heel wat plezier beleefd aan de vibrerende string van Pantyrebel met bijbehorende afstandsbediening. Zowel de slip zelf als het apparaatje is van topkwaliteit en met maar liefst 12 verschillende vibratiestanden zijn er meer dan genoeg standjes om je vriendin mee te laten genieten. Het is gewoon echt heel leuk om buitenshuis te testen en het is bovendien ontzettend discreet omdat de afstandsbediening heel subtiel en klein is, maar tegelijkertijd nog altijd heel goed in de hand ligt.

Onze boodschap is dus duidelijk: dit seksspeeltje is absoluut iets dat je eens moet uitproberen. Je vriendin zal je heel dankbaar zijn en de kans is groot dat ze je nadien ook uitgebreid zal bedanken wanneer je terug thuis bent omdat dit haar gegarandeerd in de mood heeft gebracht.

Meer info en de vibrerende string van Partyrebel met afstandsbediening kan je hier kopen.

Met de code FREESHIPPING krijg je ook nog 4,95 euro extra korting of gratis verzending

Leave a Reply

Your email address will not be published.