In Antwerpen kan je nu wafels kopen in de vorm van... pretstokken en liefdesgrotjes LIFESTYLE
In Antwerpen kan je nu wafels kopen in de vorm van... pretstokken en liefdesgrotjes
LIFESTYLE

In Antwerpen kan je nu wafels kopen in de vorm van... pretstokken en liefdesgrotjes

Een bijzondere ‘hype’ is vanuit steden zoals New York, Londen, Parijs en Amsterdam naar ons land overgewaaid. Ok, we waren al bekend en beroemd om onze wafels, maar wat als deze verkocht worden in de vorm van een penis of vagina… Place to be: Zizi Boutique op de Antwerpse Sint-Katelijnevest.

Bij Zizi Boutique gaan ze vol voor tevreden klanten en oprichter Maarten Bovee wil naar eigen zeggen ‘een glimlach toveren op de gezichten van zijn klanten’. En dat wil hij dus doen met wafels die verdacht veel lijken op pretstokken en vagina’s. Bovee ontdekte dit soort wafels in het buitenland en bracht nu het leuke concept naar België.

Social media-aspect

Bovee: “Je hebt de zizi’s en de pumani’s, lekkere wafels met Belgische chocolade waar je nog een extra topping bij kan kiezen: crumble van speculaas of Oreo of pistachenootjes bijvoorbeeld.” In de Gazet van Antwerpen zegt hij ook dat er heel hard ingespeeld wordt op het social media-aspect. “De hele shop is opgebouwd om bezoekers een unieke ervaring te bezorgen”, zegt hij.

“Muren waar mensen foto’s voor kunnen nemen. Eentje is helemaal bekleed met roze bont. Op een andere muur werden vleugels van anderhalve meter vervaardigd uit bloemen. En nog elders vind je een roze replica van een beeld van Michelangelo.” Je weet dus waar naartoe! Hieronder nog wat foto’s om je al wat warm te maken…

(Intropic: Instagram Zizi Factory London)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties