Je meet al je hele leven je pretstok verkeerd! Dit is hoe het wel moet LIFESTYLE
Je meet al je hele leven je pretstok verkeerd! Dit is hoe het wel moet
LIFESTYLE

Je meet al je hele leven je pretstok verkeerd! Dit is hoe het wel moet

Sommige mannen praten graag over hun pretstok, anderen iets minder. We weten wel waarom sommigen er iets minder trots op zijn, maar dat is dan weer een ander verhaal. Alhoewel, misschien toch niet… Of je nu alleen de jouwe hebt gezien of er een paar hebt kunnen vergelijken, je weet dat ze er in alle soorten en maten zijn. Hoewel de meeste mensen inmiddels weten dat grootte er niet toe doet als het om seks gaat, blijkt dat er toch een ‘gemiddelde maat’ is waaraan een kerel zich kan spiegelen.

Onlangs werd een studie uitgevoerd om te ontdekken wat als gemiddeld wordt beschouwd als het gaat om de lengte van een penis. Zet je schrap, om ofwel meteen in de drank te vliegen van miserie, of om direct een feestje te bouwen. Deskundigen bestudeerden 17 eerdere publicaties waarin de penissen van 15.521 mannen werden gemeten en daaruit bleek dat het gemiddelde slappe lid 9,16 centimeter lang is. De gemiddelde pretstok in erectie is 13,11 cm lang.

Het blijkt dat veel mannen overschatten wat als ‘normaal’ wordt beschouwd als het gaat om de grootte van hun mannelijkheid. En wij weten ook waarom… De meesten onder ons hebben alleen nog maar een stijve stok gezien in natuurdocu’s en we weten wat voor ‘goden’ die venten zijn. Maar nogmaals, volgens experts ter zake maakt het niet uit of die van jou boven of onder het gemiddelde ligt, want de grootte heeft geen invloed op hoe goed mannen presteren als ze het bed induiken.

De juiste methode voor de juiste resultaten

Deskundigen zeggen wel dat veel mannen hun lid op de verkeerde manier meten. Maar hoe moet het dan wel? Er zijn blijkbaar bepaalde methoden die je moet gebruiken om je penis te meten als je nauwkeurige resultaten wilt krijgen. Om de lengte te meten, pak je eerst een meetlint en leg je het bij de ‘basis’ van je penis. De sleutel is om het zo dicht mogelijk bij je bekken te plaatsen, zodat er rekening wordt gehouden met het vet in de buikstreek. Zet het lint vervolgens uit tot aan de punt, zonder het aan het eind te buigen.

Om de omtrek te meten, moet je het meetlint volledig om het dikste deel van de schacht vouwen. Dit is meestal ongeveer halverwege de penis. De volledige omtrek kun je bepalen door te zien waar de uiteinden bij elkaar komen. Zo, weer iets nuttig bijgeleerd vandaag!

(Intropic: Image by wayhomestudio on Freepik)
5 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties