John heeft probleem met z'n schoonmoeder: "Ze zuipt en geeft massages met een happy ending!" LIFESTYLE
John heeft probleem met z'n schoonmoeder: "Ze zuipt en geeft massages met een happy ending!"
LIFESTYLE

John heeft probleem met z'n schoonmoeder: "Ze zuipt en geeft massages met een happy ending!"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze een vraag van een man die een beetje een probleem heeft met zijn toekomstige schoonmoeder...

De man - we noemen hem John - vertelt: “Ik hou van mijn vriendin, maar haar moeder is een schande en een zuiplap. Ze draagt schandalig strakke kleding en hoge hakken, en haar gezicht is altijd bedekt met make-up.” Maar hij onthult ook iets over de bijzondere ‘activiteiten’ van zijn toekomstige schoonmoeder. “Het gerucht gaat dat ze ‘gentleman callers’ vermaakt en haar brood verdient met stevige massages met een happy end”, zegt John.

“Ik weet dat mensen om haar lachen en dat ze een soort lokale grap is. Ze is helemaal anders dan mijn vriendin”, gaat hij verder. “Maar het vreemde is dat mijn vriendin haar aanbidt. Ze schrijft haar een briljante opvoeding toe als alleenstaande moeder. Blijkbaar was er altijd eten op tafel en veel liefde en gelach. Ik heb moeite om hun goede relatie te begrijpen. Ik moet op mijn tong bijten als mijn meisje begint te vertellen hoe lief haar moeder is.”

"Veredelde prostituee"

John herinnert zich zijn vriendin als iemand die er op school nooit helemaal schoon uitzag en afdankertjes droeg. Hij vindt het dus raar dat zij zegt dat ze een goede jeugd had. “Andere kinderen lachten haar uit en mijn ouders zeiden dat ik niet met haar mocht spelen omdat ik dan luizen zou krijgen”, zegt hij. “Maar ik hield toen al veel van haar. Nu is ze heel succesvol in het leven en dankzij de steun van haar tante kon ze naar de universiteit gaan. Ze woont nu alleen in een mooi appartement maar ik vind dat haar moeder nog te veel aanwezig is in haar leven!”

John wil zijn vriendin ten huwelijk vragen, maar zit met grote twijfels. “Mijn ouders zouden gek worden mochten ze die vrouw op ons huwelijk zien. En wat als we kinderen zouden krijgen? Ik kan die toch niet opzadelen met een oma die eigenlijk een veredelde prostituee is. Ik ben zelfs bang dat ze ons op een bepaald moment om geld zal vragen. Wat moet ik doen!?”

"Bloed is dikker dan water"

Zoals altijd had Tane Jane een antwoord klaar. Ze zei: “Als je van je vriendin houdt, moet je erkennen en accepteren dat ze haar moeder bewondert en respecteert. Ze hadden misschien geen conventionele relatie toen ze opgroeide, maar als die vrouw liefde, warmte en stabiliteit bood, wie ben jij dan om te oordelen?” Jane had het ook nog over de ‘broodwinning’ van de toekomstige schoonmoeder: “Ben je daar wel zeker van? Zijn het geen geruchten? Probeer daar eerst achter te komen en praat er dan met hen heel open over. Je moet voorzichtig zijn, want je vriendin houdt van haar moeder. Bloed is dikker dan water en zij is de enige moeder die ze ooit zal hebben!” Weer een gouden raad van Tante Jane!

(Bron: Daily Star - Intropik: Freepik)

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties