Koppels zijn wild van dit geweldige standje, dat intens genot en minimale inspanning combineert LIFESTYLE
Koppels zijn wild van dit geweldige standje, dat intens genot en minimale inspanning combineert
LIFESTYLE

Koppels zijn wild van dit geweldige standje, dat intens genot en minimale inspanning combineert

Of je nu een kater hebt of moe bent, soms heb je geen energie om te presteren tussen de lakens. Maar bezig zijn tussen de lakens hoeft geen karwei te zijn. Sommige standjes beloven namelijk minimale inspanning met maximaal resultaat. Ze beloven niet alleen een mind-blowing finish, maar zijn ook perfect als je er niet 100% zin in hebt.

Hier heb je een effectief standje, omdat het je in staat stelt om elkaar te stimuleren terwijl je handenvrij erogene zones verkent. De man gaat op een stoel zitten terwijl hij met zijn lichaam naar achteren leunt, zijn knieën bij elkaar houdt en zijn voeten omhoog houdt zodat alleen zijn tenen de vloer raken.

Maximaal plezier

De vrouw gaat dan op haar partner zitten, met haar gezicht van hem af en haar lichaam iets naar voren leunend. Aangezien de man aan het stuur zit, kan hij het tempo van de stoten bepalen. Je kunt hem op en neer laten stuiteren of spelen met de hoek van de penetratie. Dit maximaliseert het plezier omdat het koppel kan profiteren van deze comfortabele beweging.

Koppels zijn wild van dit geweldige standje, dat intens genot en minimale inspanning combineert

Extra opwinding en stimulatie

De “Best Seat in the House” is een goed voorbeeld van hoe standjes kunnen worden uitgebreid met extra opwinding en stimulatie. Volgens experts is dit standje op veel manieren effectief. En zelfs als je kiest voor een heftigere penetratie, hoef je alleen maar je handen te gebruiken om de stabiliteit en het evenwicht te bewaren.

(Bron; She Knows - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties