Kyle heeft 48 kinderen en gaat op blind date met Urszula... Hoe zal zij reageren!? LIFESTYLE
Kyle heeft 48 kinderen en gaat op blind date met Urszula... Hoe zal zij reageren!?
LIFESTYLE

Kyle heeft 48 kinderen en gaat op blind date met Urszula... Hoe zal zij reageren!?

Spermadonor Kyle Gordy (31) uit LA heeft 48 kinderen in verschillende landen verwekt. En – zo zegt hij – er zijn er momenteel nog 10 à 11 op komst. Kyle begon met het doneren van zijn sperma toen hij 22 was en hij besloot om een lesbisch koppel dat hij kende te helpen. Deze voelden zich ongemakkelijk bij het gebruik van traditionele spermabanken en wilden de biologische vader van hun kind wilden kennen.

Moeilijk om relatie te beginnen

Kyle begon daarna zijn gratis service op Instagram te promoten en werd gecontacteerd door veel vrouwen die zijn sperma wilden. Maar ondanks het feit dat er veel vraag is naar zijn sperma, zei Kyle dat het moeilijk is om die ene speciale persoon te vinden om een relatie mee te beginnen.

Hij zegt dat de meeste vrouwen niet geïnteresseerd zijn in daten met hem. Hij vertelde aan het YouTube-kanaal Truly: "Als ik vrouwen vertel wat ik doe, dan zijn ze meestal daarna niet meer geïnteresseerd."

Truly stuurde Kyle op blind date met de 27-jarige Urszula, een digital merchandiser en content creator met bijna 260.000 volgers Instagram. De hamvraag is: zal Urszula Kyle’s toch wel aparte levensstijl accepteren?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties