Lengte van je baard bepaalt of vrouwen je slechts voor één nacht willen of voor altijd LIFESTYLE
Lengte van je baard bepaalt of vrouwen je slechts voor één nacht willen of voor altijd
LIFESTYLE

Lengte van je baard bepaalt of vrouwen je slechts voor één nacht willen of voor altijd

Heb jij een zogenaamde ‘sprekende vagina’ (ringbaardje rond de mond), of een lange tovenaarsbaard? Of heb je een pornosnor, of zelfs helemaal geen gezichtsbeharing? Wat je ook hebt (of niet hebt), het zou een zekere invloed op de dames kunnen hebben.

Want wat blijkt nu… De lengte van je gezichtstapijtje zou samenhangen met het type vrouwen dat je aantrekt. Willen de dames je slechts voor één zwoele nacht, of willen ze een langdurige relatie met je? De keuze om je te scheren, of juist de boel te laten woekeren, kan hierin dus een rol spelen.

Lengte van je baard bepaalt of vrouwen je slechts voor één nacht willen of voor altijd

Wijzer en oprechter

Onderzoekers van de Universiteit van Queensland hebben namelijk ontdekt dat vrouwen die uit zijn op een onenightstand, liever kiezen voor een man met alleen maar wat stoppels op z’n smoelwerk. Dames die uit zijn op een langere relatie, verkiezen dan weer mannen met een vollere en langere baard. Zulke mannen zouden namelijk mannelijker, wijzer, oprechter en vrijgeviger zijn.

In totaal deden 8.520 vrouwen mee aan het onderzoek. De dames werden in drie groepen geplaatst waarna ze vragen moesten beantwoorden na het zien van een afbeelding van een man. De vrouwen in groep één kregen een gladgeschoren man te zien, groep twee een kerel met stoppels en groep drie mocht kijken naar een man met een volle baard. Opvallend is dat de gladgeschoren man op alle vlakken het slechtst scoorde.

(Bron: Panorama - Foto's: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties