Lingerie kopen voor je vrouw/vriendin? Met deze 5 supertips scoor je altijd! LIFESTYLE
Lingerie kopen voor je vrouw/vriendin? Met deze 5 supertips scoor je altijd!
LIFESTYLE

Lingerie kopen voor je vrouw/vriendin? Met deze 5 supertips scoor je altijd!

Sexy lingerie is een geschenk waar je vriendin zeker blij van wordt. Het is niet alleen verleidelijk, maar kan ook haar zelfvertrouwen een boost geven. Maar hoe kies je de perfecte lingerie als je zelf geen vrouw bent? Geen zorgen, met deze vijf tips zul je zeker slagen!

1. De juiste stijl

De eerste stap is om te ontdekken welk type lingerie je vriendin leuk vindt. Houdt ze van klassieke en elegante sets, of gaat haar voorkeur uit naar iets speels en sexy? Kijk eens naar de lingerie die ze al draagt, of vraag het haar subtiel.

2. De juiste maat

De juiste maat is essentieel voor comfortabele lingerie. Weet je niet zeker wat haar maat is? Neem dan stiekem een kijkje in haar ondergoedlade, of vraag het aan een vriendin of familielid van haar.

3. De juiste kwaliteit

Lingerie van goede kwaliteit gaat langer mee en voelt prettiger aan op de huid. Investeer in een paar mooie sets waar ze met plezier in zal rondlopen.

(lees verder onder de afbeelding)

Lingerie kopen voor je vrouw/vriendin? Met deze 5 supertips scoor je altijd!

4. De juiste details

Kleine details kunnen een lingerie setje extra speciaal maken. Denk aan kant, broderie, of leuke lintjes.

5. Persoonlijke touch

Wil je het echt bijzonder maken? Voeg dan een persoonlijk tintje toe. Laat haar naam of initialen in de lingerie borduren, of kies een setje in haar favoriete kleur.

Als je nog steeds twijfelt over wat je moet kopen, ga dan naar een (online) lingeriezaak met deskundig personeel. Zij kunnen je helpen de perfecte set te vinden voor je vriendin. En als je nog steeds niet zeker bent, geef haar dan een cadeaubon voor een lingeriewinkel. Zo kan ze zelf iets uitkiezen wat ze mooi vindt.

(Bron: Man Man – Afbeeldingen: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties