Love Story - Pikant model Sarah (29) en voormalig kindsterretje Mason (57) hebben een 'aan-uit' relatie LIFESTYLE
Love Story - Pikant model Sarah (29) en voormalig kindsterretje Mason (57) hebben een 'aan-uit' relatie
LIFESTYLE

Love Story - Pikant model Sarah (29) en voormalig kindsterretje Mason (57) hebben een 'aan-uit' relatie

Liefde tussen twee mensen iets moois, maar het komt ook in alle maten, gewichten, kleuren en geuren. Vanaf nu gaan we in de rubriek 'Love Story' op zoek naar koppels met een bijzonder 'liefdesverhaal'. Relaties waarbij wenkbrauwen gefronst worden, monden openvallen of waarbij iedereen stikjaloers is. Vandaag stellen we jullie voor aan Sarah en Mason...

Koppels die op het eerste zicht niet meteen bij elkaar ‘passen’ krijgen nogal eens te maken met harde kritiek van de buitenwereld. En zo vergaat het ook de 57-jarige Mason en 29-jarige Sarah. Aan Truly legden ze uit waar het hun echt om gaat en gaven ze een inkijk in hun leven. De twee omschrijven zichzelf als een ‘aan-uit’ koppel, met andere woorden het is al een paar keer aan en uit geweest. “We overleefden de aandacht van de media, de pandemie en de afstand die er op een bepaald moment tussen ons was” zeggen ze.

Zeker niet voor het geld

Wat die afstand betreft, Mason verhuisde inderdaad van New York City naar Delray Beach in Florida, en Sarah ging initieel niet met hem mee. Nu gaat ze bij Mason inwonen en de twee vragen zich af hoe dat gaat aflopen. Het is duidelijk dat ze er toch niet gerust in zijn…

Hun leeftijdsverschil van 28 jaar zorgt vaak voor harde commentaren, maar Sarah zegt daarover: “Voor het geld moet ik het niet doen, want hij is niet rijk.” Maar ook hun zeer verschillende ‘voorkomen’ en achtergrond zorgen voor gefronste wenkbrauwen.

Kind-acteur en naaktmodel

Mason is geen 1m50 groot en speelde als kind mee in een aantal familiefilms. Sarah daarentegen is een naaktmodel dat van plastische chirurgie houdt. Maar, zo zeggen ze beiden: “We houden van elkaar en dat telt!” Hieronder kunnen jullie wat nader kennismaken met dit toch wel bijzondere koppel (dat na de docu van Truly blijkbaar weer even uit elkaar ging...).

217 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties