Man vraagt advies nadat zijn vriendin vroeg om van bil te gaan met haar tweelingzus LIFESTYLE
Man vraagt advies nadat zijn vriendin vroeg om van bil te gaan met haar tweelingzus
LIFESTYLE

Man vraagt advies nadat zijn vriendin vroeg om van bil te gaan met haar tweelingzus

Reddit is een platform waar honderdduizenden mensen op zitten en de meest bijzondere verhalen gaan daar ook regelmatig viraal. De vraag die nu vooral de ronde doet, was degene van een man die met een stevig dilemma zit. Zo vroeg zijn vriendin, waar hij al meer dan twee jaar gelukkig mee samen is, om seks te hebben met haar tweelingzus.

Het zou een verhaal kunnen zijn dat rechtstreeks uit een pornofilm komt, maar de Reddit-gebruiker zweert dat deze vraag daadwerkelijk werd gesteld door zijn lieftallige vriendin. Zij had daar overigens een heel goede reden voor want haar zus zit al enige tijd flink in de put:

'Beeld je gewoon in dat je seks met mij hebt schatje'

"Dus ik zit momenteel in een heel bizarre situatie. Ik ben momenteel al meer dan twee jaar samen met een fantastische vrouw en ik ben zeer gelukkig. Ze is aantrekkelijk, vrolijk, lief en alles wat je maar wil. We hebben een fantastische relatie. Ze heeft daarnaast ook een tweelingzus waar ze een heel goede band mee heeft."

"Ik doe natuurlijk ook veel dingen samen met mijn schoonzus en ik bekijk haar als mijn eigen zus zelfs. Ze was tot voor kort al meer dan een jaar samen met een man waar ik eigenlijk niet veel van moest weten. Wat bleek? Hij bedroog haar en toen hij betrapt werd gingen ze uit elkaar. Zij was compleet kapot van deze breuk."

"Ze werd na deze breuk zelfs een beetje depressief en haar zelfvertrouwen was plots onbestaand. Ik heb haar zelfs proberen te koppelen met één van mijn maten, een echte goede jongen, maar ze wou er niets van weten. Gisteren lag ik met mijn vriendin in bed en we waren wat aan het praten over gewone dingen tot ze me vroeg of ik haar een groot plezier wou doen. Ze vertelde me dan doodleuk dat ze het fijn zou vinden als ik seks zou hebben met haar zus."

"Ik dacht natuurlijk eerst dat het een grapje was, maar dat was het blijkbaar absoluut niet. Ze vertelde met dat haar tweelingzus mij altijd al een knappe en toffe man vond en dat ze mij ook echt vertrouwde. Mijn vriendin was ervan overtuigd dat ze zo haar tweelingzus haar zelfvertrouwen en humeur terug wat kon opkrikken."

"Ze had het zelf al overlegd met haar zus die het blijkbaar ook volledig zag zitten. Ze verzekerde mij meerdere keren dat ze ook niet boos zou zijn en zelfs niet aanwezig zou zijn wanneer het gebeurde. Het zou ook maar één keertje zijn. Ze begon me zelfs praktisch te smeken om het te doen en zei dat ik dan gewoon moest inbeelden dat ik seks met haar had."

"Dat gebeurde dus gisteren en ik heb geen idee wat ik moet doen. Ik heb bang dat als ik hiermee instem dat het heel ongemakkelijk zal zijn als we met drie samen zijn of dat haar tweelingzus later jaloers wordt. Wat moet ik nu in godsnaam doen?"

Zijn vraag werd ondertussen al tienduizenden keren gelezen en heel wat gebruikers zeggen dat het een heel slecht idee is dat sowieso desastreus gaat aflopen. Anderen vinden dan weer dat het een leuke opportuniteit is die hij niet mag laten liggen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties