Na zoveel dates duikt de gemiddelde Belgische vrouw met jou onder de lakens LIFESTYLE
Na zoveel dates duikt de gemiddelde Belgische vrouw met jou onder de lakens
LIFESTYLE

Na zoveel dates duikt de gemiddelde Belgische vrouw met jou onder de lakens

Je hebt een klik met je gloednieuwe date en het ziet er naar uit dat er meer gaat gebeuren. Maar wanneer gaat er meer gebeuren…? De vraag die zich stelt is: na hoeveel dates gaat de gemiddelde Belgische vrouw met jou naar bed? Op deze prangende vraag bestaat natuurlijk geen standaardantwoord en de vuistregel zal meestal zijn: 'wanneer beide partijen zich daar comfortabel bij voelen'.

Bij de gigantisch populaire datingsite Victoria Milan waren ze toch heel nieuwsgierig naar een ‘gemiddeld’ antwoord en ze gingen op onderzoek uit. Ze bevroegen 11.000 vrouwen uit verschillende Europese landen en kwamen tot de volgende conclusie…

Na zoveel dates duikt de gemiddelde Belgische vrouw met jou onder de lakens

Grote verschillen tussen landen

Het verschil tussen sommige landen is best opvallend groot. Zo gaat in Frankrijk de gemiddelde vrouw al naar bed met hun gloednieuwe vlam op de eerste of tweede date. En dat is toch een heel stuk sneller dan bijvoorbeeld dames uit Tsjechië. Zij kiezen er namelijk voor om minstens te wachten tot de derde of vierde date voor ze uit de kleren gaan.

En de Belgische dames...? 

Ook heel wat Belgische dames kregen deze vraag voorgeschoteld. En wat blijkt? Vrouwen bij ons wachten ook liever iets langer vooraleer ze de koffer induiken met hun date. Zo gaat de gemiddelde Belgische vrouw pas bij de derde date naar bed met een man die ze net heeft leren kennen.

Ook interessant om te weten, is dat een groot deel van de vrouwen aangaf dat ze zich pas na de negende date echt 100% comfortabel bij iemand voelen en dan pas een connectie hebben met die man.

(Afbeeldingen: Freepik)

105 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties