Nicolette was verslaafd aan McDonald's en woog meer dan 100 kilo. Kijk hoe ze er nu uitziet! (foto's) LIFESTYLE
Nicolette was verslaafd aan McDonald's en woog meer dan 100 kilo. Kijk hoe ze er nu uitziet! (foto's)
LIFESTYLE

Nicolette was verslaafd aan McDonald's en woog meer dan 100 kilo. Kijk hoe ze er nu uitziet! (foto's)

Op haar zwaarst woog Nicolette Harper meer dan 100 kilo en droeg ze maat 18, nu is ze meer dan 40 kilo afgevallen en heeft ze maat 8. En ze zegt dat ze zich nog nooit zo gezond heeft gevoeld. Vroeger at ze elke dag fastfood, ze was naar eigen zeggen zelfs verslaafd aan McDonald’s. In de ochtend haalde ze daar een ontbijt en ’s avonds ging ze nog eens of stapte ze binnen bij Domino’s Pizza.

De nu 26-jarige ontwikkelde deze slechte gewoonte toen ze naar de universiteit ging, waardoor haar gewicht snel toenam. Ze vertelde aan news.com.au: "Ik was altijd al het grootste kind in de klas, maar ook het molligste. Ik haatte sportles en alles wat met beweging te maken had. In de middelbare school was er zelfs een groep jongens die me een walrus noemde en me nog andere lelijke dingen toeriep.” Nicolette zei dat ze niet echt weet waarom ze met overgewicht kampte, want thuis werden haar altijd gezonde maaltijden voorgeschoteld en niemand in het gezin was mollig.

"Van het pad af toen ik alleen ging wonen"

"Toen ik uit huis ging en voor mezelf moest zorgen, raakte ik een beetje van het padje af wat eten betreft” vertelde ze. “Daarvoor had ik nooit de mogelijkheid gehad om gewoon te eten wat ik wilde, wanneer ik wilde. Ik ging dus helemaal los.” Nicolette zei dat haar vriend Luke een grote rol speelde bij het opgeven van haar fastfoodverslaving. Ze vertelde dat ze zichzelf op geen enkele manier beperkt en ruimte maakt voor alle soorten voedsel, maar dat ze zich altijd concentreert op drie uitgebalanceerde maaltijden per dag, samen met gezonde snacks.

Beroep van gemaakt

Nicolette voelt zich nu beter dan ooit tevoren en heeft haar ‘strijd’ en ervaringen gebruikt om een carrière uit te bouwen als personal trainer en online afslankcoach. “Ik wil anderen die dezelfde reis hebben afgelegd helpen” zei ze. “Ik merk dat veel vrouwen, vooral als ze beginnen met afvallen, geen zelfliefde hebben. Het is zo belangrijk om te beginnen met het veranderen van je lichaam omdat je van jezelf houdt, niet omdat je jezelf haat. Ik voel me zoveel zelfverzekerder en gezonder nu ik ben afgevallen en de kracht heb om de juiste keuzes te maken” besloot ze. Hieronder vind je wat foto’s van Nicolette…

(Bron: news.com.au)

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties