Overtuig je partner op 'Steak & Bl*wjob Day' om er vol voor te gaan met deze (gezondheids)argumenten LIFESTYLE
Overtuig je partner op 'Steak & Bl*wjob Day' om er vol voor te gaan met deze (gezondheids)argumenten
LIFESTYLE

Overtuig je partner op 'Steak & Bl*wjob Day' om er vol voor te gaan met deze (gezondheids)argumenten

Vandaag (14 maart) is het ‘Steak and Blowjob Day’, een satirische onofficiële feestdag die in de Verenigde Staten is gecreëerd als mannelijk antwoord op Valentijnsdag en die een maand later, op 14 maart, wordt gevierd. Op die dag worden vrouwen verondersteld een steak te bakken voor hun vent en te stofzuigeren (figuurlijk dan, hoewel letterlijk natuurlijk ook geen kwaad kan). Maar hoe kan je je vrouw nu extra motiveren om haar ‘plicht’ te vervullen? Wij helpen je een beetje op weg…

Wist je bijvoorbeeld dat sperma vrouwen kan helpen bij het bestrijden van depressies en zelfs bij het krijgen van een stralende huid? Verlaging van de bloeddruk, verlichting van stress en zelfs verlaging van het risico op kanker. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die bewijzen dat een goeie blowjob een win-winsituatie is voor zowel mannen als vrouwen.

Hieronder een overzichtje van de verschillende gezondheidsvoordelen:

1. Helpt bij een betere slaap

Sperma bevat melatonine, een chemische stof die slaap en ontspanning opwekt. Zelfs zonder geslachtsgemeenschap komt het in je bloedbaan terecht en helpt het je beter dan normaal in slaap te vallen.

2. Anti-veroudering

Sperma bevat een chemische stof genaamd spermidine, die helpt bij een langzamere veroudering. Iet in je gezicht aanbrengen, gewoon ‘consumeren’. Onderzoek zegt dat het je op een veel betere manier helpt dan elke andere anti-verouderingscrème.

3. Lager risico op borstkanker

Na de leeftijd van 40 zijn de meeste vrouwen vatbaar voor risico's op borstkanker. Volgens een bewezen onderzoek hebben vrouwen die minstens twee keer per week orale seks hebben, minder kans op borstkanker dan anderen. Sperma bevat chemische stoffen die de groei van dit type kanker voorkomen.

4. Verbetert het geheugen

Voor degenen die lijden aan constant geheugenverlies en te afhankelijk zijn van hun post-its, raad eens… Orale seks is hier om je te redden. Sperma bevat voedingsstoffen die je geheugen helpen beter te functioneren.

5. Verlichting van pijn

Sperma bevat oxytocine en endorfine die fungeren als pijnstillers. Dus, de volgende keer dat je vrouw of vriendin rugpijn, hoofdpijn, of enige vorm van lichaamspijn ervaart, ga haar dan snel helpen!

Zoals je ziet, is het sperma van een man niets minder dan magisch. Een stevig argument op deze speciale dag! Je kan je eens goed amuseren en het is nog goed voor de gezondheid ook.

(Bron: Doctor NDTV)

(Intropic: Image by standret on Freepik)
5 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties