"Seks hebben als je kids thuis zijn is raar, Neem een hotelkamer!" En toen ontplofte Twitter... LIFESTYLE
"Seks hebben als je kids thuis zijn is raar, Neem een hotelkamer!" En toen ontplofte Twitter...
LIFESTYLE

"Seks hebben als je kids thuis zijn is raar, Neem een hotelkamer!" En toen ontplofte Twitter...

Twitter is wellicht een van de meest productieve sociale media-platforms voor bizarre discussies. En ook nu stelde de Musk-app weer niet teleur. Het startte allemaal met een tweet waarin de volgende vraag werd gesteld: mogen ouders seksen wanneer de kinderen thuis zijn? Het moet niet gezegd, dat er een serieus ‘debat’ op gang kwam.

Een Twitter-gebruiker genaamd @SHADOWIZE veroordeelde ouders die seks hebben wanneer hun koters thuis zijn. Zijn of haar voorstel: bel een babysit en neem dan een hotelkamer om intiem met elkaar te worden. De inmiddels verwijderde tweet klonk: "Seks hebben als je kinderen in huis zijn is raar. Punt uit. Als je zo graag seks wilt hebben, doe het dan als er niemand in huis is.”

"Laat iemand op je kind passen. Huur een hotelkamer of zo. Ze hoeven dat niet te horen want het kan ongelooflijk traumatisch zijn,” ging het verder. Uiteraard kwamen er veel reacties op de bijzondere tweet of wat had je gedacht. Veel mensen bekritiseerden de auteur ervan omdat hij of zij te dramatisch was door te suggereren dat het traumatiserend is. Eén persoon betoogde: "Per ongeluk binnenlopen bij je ouders die seks hebben is niet 'traumatiserend' het woord dat je zoekt is 'gênant'."

"Seksuele intimiteit alleen voor rijken!?"

Iemand anders zei: “Misschien moeten we het woord ‘trauma’ uit het woordenboek schrappen totdat iedereen het verantwoord kan gebruiken.” Er was ook een Twitter-gebruiker die als volgt reageerde: “De slechtste en tegelijk grappigste tweet ooit! Tuurlijk, betaal 150 euro voor een hotel plus 100 euro voor een oppas elke keer dat je seks wilt hebben zodat je kinderen er niet achter komen dat je een gezonde relatie hebt.”

Ten slotte was er iemand die zich afvroeg: "Dus wat moeten arme mensen doen die het zich niet kunnen veroorloven een hotelkamer en oppas te nemen? Is seksuele intimiteit iets dat alleen rijke koppels kunnen hebben?" Zoals we zeiden, gewoon weer een dag zoals elke andere op het verdomd interessante platform Twitter!

(Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties