Single en eenzaam op Valentijn? Deze 6 datingsites moet je zeker proberen als je nog eens van straat wil

Dan heb je op Valentijn toch wat te doen

Het is nog steeds lockdown het is vandaag Valentijn. De meeste mensen hebben wellicht nog nooit zoveel thuis gezeten als tijdens de laatste weken. Vooral als single zal je nu behoorlijk eenzaam zijn als je jezelf aan de coronamaatregelen houdt.

Eigenlijk is deze periode dan ook de ideale opportuniteit om een wederhelft te zoeken via een datingsite. Het is dan ook nog nooit zo druk geweest op zulke sites zoals nu, zeker met Valentijn gaan heel wat singles massaal online daten. Zondag is trouwens sowieso de populairste dag op online datingsites, het zal op dus sowieso weer heel druk zijn.

Wij raden alvast enkele datingsites aan die je zeker eens een kans moet geven:

Match4me – Ontzettend populair en betrouwbaar

Schrijf je hier gratis in

Match4me is één van de allergrootste sites op gebied van online dating met ettelijke duizenden singles. Match4me is tevens ook gekend voor hun grote betrouwbaarheid. Zo ben je tenminste zeker dat de knappe dames waar je berichten mee stuurt echt profielen zijn.

Door het grote aanbod van profielen ben je ook zeker dat je boeiende dames (of heren) vindt die ook daadwerkelijk in je buurt wonen. Ze hebben nu overigens een interessant Valentijnsactie lopen waardoor je enkele dagen hier volledig gratis hun premium-versie kan uittesten.

Meetic – Actieve database na grote promo-actie

Schrijf je hier gratis in

Meetic.be is ook zeer gekend. Zo hebben ze afgelopen kerstvakantie nog een gigantische advertentie-actie over heel België om extra leden aan te trekken. Bijgevolg heeft Meetic nu een zeer actieve database van mannen en vrouwen en is het eigenlijk een zeer interessante dating website om uit te proberen.

Samen met Match4Me en Tinder is Meetic één van de actiefste datingsites in België.

Be2 – Aanraders op basis van persoonlijkheidstest

Schrijf je hier gratis in

Bij Be2 pakken ze het iets anders aan als de gemiddelde datingsite. Zo doen ze een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en vragen ze een omschrijving van jouw ideale partner. Hierna worden er enkele suggesties gedaan van partners die echt bij je passen.

Verwacht je hier niet onmiddellijk aan honderden dames die je worden aangeraden. Be2 gokt vooral op kwaliteit en niet op kwantiteit zoals Tinder bijvoorbeeld wel doet. Maar laat ons eerlijk zijn, wie kan er tegelijkertijd 30 zinvolle gesprekken voeren?

50plusmatch – De perfecte site voor de 50-plusser

Schrijf je hier gratis in

Er zijn tegenwoordig ook heel wat datingsites die zich focussen op de liefde voor vijftigplussers. Deze 50plusmatch is één van de betere websites voor de mensen die 50 jaar of ouder zijn. Want jawel ook dan kan daten nog ontzettend boeiend en spannend zijn.

Ook zij hebben nu een Valensijnsactie lopen waardoor je enkele dagen hier volledig gratis hun premium-versie kan uittesten.

Elitedating – focus ligt op 30+

Schrijf je hier gratis in

Bij EliteDating leggen ze vooral de focus op mensen die al wat langer in het leven staan. Prille twintigers gaan hun ding hier niet vinden, maar dertigers, veertigers en vijftigers daarentegen zouden hier heel wat opties en boeiende profielen hebben.

EliteDating geeft ook aan dat ze profielen handmatig controleren wat er toch ook voor zou moeten zorgen dat elke dame (en man) een echt profiel is.

eMatch – Elke dag minstens 100 nieuwe members

Schrijf je hier gratis in

Bij eMatch garanderen ze dat ze elke profiel han dmatig nakijken. Members worden tevens ook gemotiveerd om hun profiel zoveel mogelijk aan te vullen zodat je met zekerheid ook interessante foto’s en info hebt van de dames en heren op eMatch.

Daarnaast zijn er meer dan genoeg gebruikers om met te praten. Elke dag komen er meer dan 100 nieuwe members bij. Dat zijn dus duizenden singles om met te praten.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments