Stiekem zin om weer met je ex tussen de lakens te duiken? Dit zijn de 5 belangrijkste tips LIFESTYLE
Stiekem zin om weer met je ex tussen de lakens te duiken? Dit zijn de 5 belangrijkste tips
LIFESTYLE

Stiekem zin om weer met je ex tussen de lakens te duiken? Dit zijn de 5 belangrijkste tips

Overweeg je om weer intiem te worden met je ex na een tijd uit elkaar te zijn geweest? Wees voorzichtig, want in de meeste gevallen brengt het meer schade dan goed. Toch zijn er uitzonderingen waarbij het goed kan werken. Wij hebben de vijf belangrijkste regels op een rij gezet als je overweegt om het weer gezellig te maken met je ex.

1. Denk er goed over na voordat je met je ex intiem wordt

Het herstarten van een relatie met je ex is geen lichte beslissing. Over het algemeen is het geen goed idee, dus neem de tijd om er goed over na te denken. Wees er zeker van dat zowel jij als je ex op dezelfde pagina zitten en dat dit geen impulsieve keuze is.

2. Wees bewust van je eigen motivaties

Begrijp waarom je weer intiem wilt zijn met je ex. Is het puur gemak, of zitten er nog steeds gevoelens achter? Als er nog emotionele betrokkenheid is, kan dit problematisch zijn. Wees je bewust van je motivaties en probeer te begrijpen wat je ex drijft.

3. Maak duidelijke afspraken

Als je besluit om weer intiem te worden met je ex, zorg dan voor duidelijke afspraken. Bespreek hoe jullie de ontmoetingen gaan vormgeven. Is het puur fysiek, of verwachten jullie meer? Maak heldere afspraken om verwarring te voorkomen.

4. Laat het verleden geen invloed hebben

Bij het herstarten van een intieme band met je ex kunnen oude kwesties naar boven komen. Bepaal samen met je ex of jullie over het verleden willen praten. Soms kan het prettig zijn om oude gevoelens te bespreken, maar het kan ook de huidige situatie bemoeilijken.

5. Stop als er emoties in het spel komen

Als je merkt dat emoties toch weer een rol gaan spelen, stop dan meteen. Gevoelens kunnen alles ingewikkelder maken en verwachtingen creëren die misschien niet worden waargemaakt. Communiceer goed en wees bereid om het af te kappen als het te ingewikkeld wordt. Het is belangrijk om op tijd te stoppen om verdere complicaties te voorkomen.

(Bron: Man Man – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties