Twee koppels die verslaafd zijn aan seks in de auto vertellen vrijuit over hun avonturen op vier wielen LIFESTYLE
Twee koppels die verslaafd zijn aan seks in de auto vertellen vrijuit over hun avonturen op vier wielen
LIFESTYLE

Twee koppels die verslaafd zijn aan seks in de auto vertellen vrijuit over hun avonturen op vier wielen

Mensen hebben seks op heel uiteenlopende plaatsen. Sommigen houden het liever gewoon letterlijk onder de lakens, anderen zoeken dan weer wat meer ‘spanning en sensatie’. Voor wie meer liefhebber is van dat laatste, is de auto misschien wel een plek om eens intiem te zijn met je partner. Er lopen op deze aardbol zelfs mensen rond die verslaafd zijn aan seks in de auto. Twee van zulke koppels deden hun verhaal in de krant The Sun.

Charlotte en haar partner Tony, beiden 30, zijn de trotse bezitters van een Volvo V-40 en beweren dat de auto van Zweedse makelij hen regelmatig ‘de rit van hun leven’ bezorgt. Het koppel uit Norwick dat sinds 2019 samen is en een tweejarige en vijf maanden oude dochter heeft, geeft toe dat het soms moeilijk is om tijd te vinden voor wat volwassen plezier. Maar, zo zeggen ze, hun trouwe Volvo is de perfecte plek voor wat ondeugende ontsnapping aan de dagelijkse sleur.

Charlotte en Tony
Charlotte en Tony

Ruime interieur is perfect

Charlotte zei: "Als je ouders bent van twee jonge kinderen, grijp je alle tijd en ruimte die je hebt. Wij hebben altijd een actief seksleven gehad. Een beetje plezier in de auto in de garage, of op weg naar huis, maakt het allemaal wat pittiger. Wij zijn graag avontuurlijk in en buiten de slaapkamer, dus onze ruime Volvo is perfect. Het ruime interieur betekent bovendien dat je niet geprikt wordt door gordelklemmen of tegen de versnellingspook duwt. Ik dacht altijd dat Volvo's saaie auto's waren, maar nu ben ik definitief bekeerd!"

Tony voegde eraan toe: "Wanneer veel mensen aan Volvo's denken, denken ze aan saaie koppels uit de middenklasse die maar één keer per maand de liefde bedrijven. Maar wij weten dat dat niet het geval is. De Volvo is de koning van de auto's als het gaat om plezier voor volwassenen." Maar ook andere merken blijken goed te scoren op dit vlak, bijvoorbeeld Ford. Antonio (40) en zijn vrouw Ejiro (36) beweren dat hun tweedehands grijze Ford Fiesta ‘hun motoren aan het draaien krijgt’.

Antonio en Ejiro
Antonio en Ejiro

Bucket list

Ze kochten de auto in september 2020 en drie weken later hadden ze hem al ‘gedoopt’. Ze zeggen dat ze nu minstens één keer per maand (meestal meer) genieten van ‘Fiësta-plezier’. Antonio zei: "De pandemie betekende dat we veel te veel tijd binnen doorbrachten, dus een ritje en onderweg wat intiem zijn, was een geweldige optie voor een avondje uit. Het gaf ons de vrijheid die veel autoloze koppels niet hadden. Restaurants en kroegen waren niet open en we konden bezienswaardigheden gaan bekijken en genieten van een ‘nummertje’ terwijl we onze Covid-bubbel behielden. We zoeken graag een mooi park of een bosgebied op om te stoppen en wat plezier te maken. We hebben zelfs een bucket list voor locaties die we willen bezoeken en waar we seks willen hebben."

Speciale standjes

Antonio is 1 meter 80 en geeft toe dat het ‘manoeuvreren’ in de hatchback lastig kan zijn, maar ze hebben standjes gevonden die werken. Hij vertelde: “Ik ben een grote vent. Maar ik geef ook toe dat ik niet gigantisch geschapen ben. Maar net als mijn Fiësta, is hij klein maar krachtig! Soms is het wel lastig in die beperkte ruimte. Ik heb wat blauwe plekken van het stuur en de versnellingspook, maar dat vind ik niet erg. Het is het allemaal waard." Zijn vrouw Ejiro zegt dat ze de auto nu meestal gebruiken als ze in de stemming zijn voor een vluggertje: "In onze hatchback zijn lange sessies niet mogelijk. Als we in de stemming zijn, parkeren we, kruipen we onder een picknickkleed en bedrijven we de liefde. Antonio ligt meestal bovenop” besloot ze.

(Bron The Sun - Intropic: Instagram en Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties