Tyler trouwt met één van z'n twee partners, en de andere mag... bruidsmeisje zijn LIFESTYLE
Tyler trouwt met één van z'n twee partners, en de andere mag... bruidsmeisje zijn
LIFESTYLE

Tyler trouwt met één van z'n twee partners, en de andere mag... bruidsmeisje zijn

Angel (27) en Tyler (29) hebben een polyamoreuze relatie met Sam (24), die het bruidsmeisje was op hun bruiloft. Angel en Tyler ontmoetten elkaar op Tinder en zijn nu iets meer dan vier jaar samen. Drie jaar na hun relatie wilden ze graag iets nieuws proberen. En dat is wanneer Sam op het toneel verscheen…

Angel stelde Tyler voor aan haar studievriendin Sam. Na een paar pogingen om te daten, besloten de drie om een serieuze poging te doen om een relatie te beginnen en ze zijn nu een jaar samen. Angel en Tyler zijn nu getrouwd en Sam woont bij hen als hun ‘vriendin’. Het trio ziet zichzelf als heel toegewijd aan elkaar en deelt graag video's over hun relatie op sociale media.

Familie niet blij

Dit betekende echter dat ze online met veel oordelen van mensen te maken kregen en het was ook de online dat hun familie achter hun relatie kwam. Veel familieleden accepteerden het niet op deze en hadden moeite om het allemaal te kunnen plaatsen. Angel zegt daarover: "Veel mensen hebben het geluk om één persoon te vinden om van te houden, maar wij hebben nog meer geluk dat we er twee hebben gevonden!"

Hieronder kun je een documentaire bekijken waar de drie hun toch wel bijzondere relatie uit de doeken doen en er vrijuit over praten. En je krijgt er gratis en voor niks ook nog wat leuke foto’s van het gelukkige drietal bij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties