Victoria heeft opvallende seksverslaving: ‘Ik had onlangs nog een trio met een vader en zijn zoon’

Victoria praat uitgebreid over haar fantasieën

Maak kennis met Kathy, een dame die een populaire podcast heeft genaamd ‘Strictly Anonymous’ en daarin praat ze elke week met andere gasten over hun opvallende seksleven. Deze week kwam een zekere Victoria langs die uitgebreid alles onthulde over haar open relatie en praatte over de zaken waar ze echt op kickt.

Victoria heeft een seksleven die soms wel rechtstreeks uit een pornofilm lijkt te komen. Zo was zelfs haar allereerste keer blijkbaar een trio. Ondertussen woont de 29-jarige Victoria in New York en is ze al enige tijd samen met een rijke 55-jarige man die haar volledig vrijlaat om haar fantasieën te verkennen.

Victoria vind trio’s met familieleden geweldig

Door de jaren heen ontdekte Victoria blijkbaar dat ze het heel geil vindt om twee familieleden in haar bed te krijgen en dat zorgt natuurlijk best veel wel heel opvallend verhalen. Zo slaagde ze er onlangs in om een trio te hebben met haar vader en zijn eigen zoon. Ze vertelde in de podcast uitgebreid hoe dit allemaal gebeurde:

“Ik heb ook al eens seks gehad met een vader en zijn zoon. Het was wel echt een sexy vader, een oudere man die er gewoon nog ontzettend goed uitzag. Ik leerde de zoon eerst kennen en ze verbleven samen in een hotel. Nadat we een tijdje aan het praten waren, introduceerde hij mij aan zijn vader. Eerst was het totaal niet op een seksuele manier, maar gewoon gezellig wat praten met een drankje bij.”

“Uiteindelijk ging het allemaal heel natuurlijk en er was gewoon chemie. Ik had die avond eerst seks met de zoon op zijn hotelkamer, maar toen de vader ook binnenwandelde, besloten we om er een heerlijk triootje van te maken. Het was eigenlijk opvallend hoe goed alles ging. Ze waren heel comfortabel met elkaar terwijl ze seks hadden met mij. Het zou me niet verbazen indien dit niet hun eerste keer samen was.”

“Wanneer ik dit verhaal vertel, vragen veel mensen zich af hoe je in zo’n situatie ooit terecht kan komen. Volgens mij straal ik gewoon heel veel seksuele energie uit en geef ik mensen ook het gevoel dat ik voor heel veel dingen openstaan. Wanneer mannen bijvoorbeeld naar mij kijken dan zal ik eerder sensueel terug kijken terwijl andere dames vaak snel hun hoofd wegdraaien.”

‘Ik wist dat ik seks ging hebben met deze twee broers’

Het was trouwens voor Victoria lang niet de eerste keer dat ze een trio had met twee familieleden. Zo vertelde ze ook nog in geuren en kleuren hoe ze erin slaagde om twee broers te versieren en mee te nemen naar haar slaapkamer om daar een triootje te hebben.

“Ik heb ooit eens een one night stand gehad met een man en achteraf bleven we contact houden. Enkele weken later zag ik hem terug en zijn we iets gaan drinken, maar zijn broer was er toen ook bij. Toen ik hen zag binnenkomen, wist ik al onmiddellijk dat ik seks met hen beide zou hebben. Ik vond ze zo heet dus dat kon ik niet laten liggen.”

“We hebben trouwens echt allemaal samen seks. Ik vind het niet leuk als er iemand zit die enkel maar toekijkt. Beide mannen moeten dus echt wel dingen met mij aan het doen zijn of ik met hen.”

Victoria is dan ook dolgelukkig met haar levensstijl en haar open relatie. In een interview vertelde haar 55-jarige man dat ondanks hun unieke seksleven ze bijna ook nog elke dag seks hebben met elkaar. Hij onthulde wel dat ze het inderdaad graag met familieleden doet en bovenstaande verhalen zijn er blijkbaar maar twee van de velen. Zo zou Victoria ook nog seks hebben gehad met twee andere broers en nog eens drie mannen extra.

Hoewel Victoria veel incest fantasieën heeft ziet ze niet in wat er mis mee is zolang iedereen hier gelukkig mee is. Zo vertelde ze ook nog dat ze binnenkort van plan is om een trio te hebben met haar partner en zijn broer erbij: “Mijn leven is nu echt fantastisch en elke dag is een geweldig en spannend avontuur.”

Hieronder nog wat foto’s van Victoria:

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments