Vlaams onderzoek toont aan: vrouwen houden van mannen die roken en zuipen LIFESTYLE
Vlaams onderzoek toont aan: vrouwen houden van mannen die roken en zuipen
LIFESTYLE

Vlaams onderzoek toont aan: vrouwen houden van mannen die roken en zuipen

Tegenwoordig is ‘gezond leven’ – wat dat ook mag betekenen – heel hip en mensen proberen op allerlei manieren aan die norm te voldoen. Maar is dat allemaal echt wel nodig? Onderzoekers van de Ghent University toonden aan dat dit allemaal met een korreltje dient genomen te worden…

Zij gingen namelijk in 2022 eens op zoek naar wat vrouwen nu echt willen van een man. Dromen zij inderdaad allemaal wel van die gezonde heren die amper drinken of roken en constant sporten en groentjes eten? Je zou denken van wel, maar het resultaat van het onderzoek was toch iets verrassender.

Paffen en zuipen

Hun onderzoek wees namelijk uit dat vrouwen eigenlijk best wel houden van mannen die paffen en zuipen dat het geen naam heeft. Goed nieuws, toch? Ook dat moet natuurlijk genuanceerd worden. Dames houden natuurlijk nog altijd van fitte en gezonde mannen, een afgetraind lichaam zal ook heel wat vrouwen immers kunnen bekoren.

Uit het onderzoek bleek echter dat er veel aantrekkingskracht lag in het nemen van risico's. Mannen met ballen vallen dus echt in de smaak. En rokers en drinkers nemen in hun ogen blijkbaar toch net wat meer risico.

Avontuurtje

Dat soort mannen zou volgens de vrouwen ook meer houden van een ‘avontuurtje’. Maar is dat wel zo!? Volgens de onderzoekers, die ook wat mannen aangaande het onderwerp ondervroegen, zeker wel. Dat type van man is vaker op zoek naar korte seksuele contacten.

Dus heren, je weet wat je te doen staat… Pint in de hand en sigaretje in de mondhoek, en scoren maar! We beloven niet dat je er een lang leven mee zal hebben maar bij sommige dames zal je volgens de wetenschap toch iets meer in de smaak vallen.

Image by Freepik
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties