Voor stoute koppels: de 'Libido Box' is het ultieme pikante cadeau om te scoren op Valentijn LIFESTYLE
Voor stoute koppels: de 'Libido Box' is het ultieme pikante cadeau om te scoren op Valentijn
LIFESTYLE

Voor stoute koppels: de 'Libido Box' is het ultieme pikante cadeau om te scoren op Valentijn

Het is weer aftellen naar Valentijn. Volgens velen een commerciële dag, maar toch willen we ons wederhelft vaak verrassen met een cadeau. Liefst een beetje pikant of iets opvallend voor de dag van de liefde. Met een stofzuiger of een nieuwe wasmachine ga je immers geen punten scoren. Wij hebben alvast de perfect (pikante) suggestie: De Libido Box!

Al van Mr. Stiff gehoord? In de laatste 12 maanden zijn ze in België en Nederland de nieuwe hype op gebied van 100% natuurlijke libido producten, zowel voor vrouwen als mannen. Geen chemische rommel en geen negatieve bijwerkingen, maar producten die ook 100% werken voor meer fun in de slaapkamer (en die we zelf al meermaals gebruikten).

Speciaal voor Valentijn hebben ze dus iets iets volledig nieuw: de Libido Box. Eigenlijk de ultieme doos voor zowel jonge als oudere koppels om meer vuurwerk en spektakel in de slaapkamer te krijgen. De producten van Mr. Stiff zorgen namelijk voor een betere bloedcirculatie naar de ultieme delen waardoor de 'zin in elkaar' eens zo groot wordt en dan begint alles daar beneden ook dubbel zo goed te werken. Perfect dus voor een gloeiend hete Valentijn.

Heerlijke nacht met de vriendin en de Libido Box

De hamvraag is natuurlijk: waarom is dit interessant voor Valentijn? Wij hebben de doos hier thuis al liggen en hebben elk product in deze unieke doos aan een grondige getest onderworpen. Ondergetekende dook met de vriendin en de Libido Box de slaapkamer in en kwamen beide pas vele uren later terug naar buiten, volledig voldaan van een wel héél pikante nacht.

Ik overdrijf niet, het gebruiken van de Libido Box zorgde voor vier orgasmes op 12 uur, stomende partijen, een vriendin die heel veel zin had in mij oraal te verwennen en eigenlijk één van de beste vrijpartijen van de afgelopen jaren. Was het door de producten in de Libido Box of omdat we er echt tijd voor hadden gemaakt? Geen idee, wellicht beide maar het was in ieder geval een topavond (en ochtend).

Voor stoute koppels: de 'Libido Box' is het ultieme pikante cadeau om te scoren op Valentijn
Wat zit er in de Libido Box en wat doet het?

Nu wil je vooral weten wat in die zwarte doos allemaal zit. De Libido Box zelf is een prachtige box met dus 9 producten in, wij sommen ze hieronder kort op en wat ze doen. Wij hebben alles uitgebreid getest met de vriendin en geven er ook onze score per product bij.

Mr. Stiff capsules: capsules voor de man die na een uurtje zorgen voor een grotere, stevige erectie en meer zin in je partner. Je zal het ook heel aangenaam warm krijgen en je merkt dat je ook altijd veel sneller nogmaals kan presteren. (Clint-score: 9/10)

Mrs. Stiff shots (X2): een shot met een honing-achtige smaak voor vrouwen. Na een halfuur krijg je het heel aangenaam warm en wordt de bloedcirculatie naar de intieme delen gestimuleerd. Hierdoor heb je veel meer zin in je partner en word je gevoeliger voor aanrakingen. (Clint-score: 9,5/10)

Mr. Stiff shots (X2): hetzelfde voor de man. Heel krachtig product voor een stevigere erectie en veel meer zin. 4 partijtjes op 12 uur was voor ons met een Mr. Stiff shot alvast geen probleem. (Clint-score: 9,5/10)

Voor stoute koppels: de 'Libido Box' is het ultieme pikante cadeau om te scoren op Valentijn

Delay Spray: een spray die je op je eikel spuit. Door heel licht verdoofd gevoel heb je meer stimulatie nodig, waardoor je als man dus veel langer kan blijven doorgaan. (Clint-score: 8/10)

Love (stimulatie) Gel: een heerlijke gel voor dames om op de intieme delen te smeren waardoor het daaronder extra tintelend is, warmer en gevoeliger voor aanrakingen. Mijn vriendin was alvast grote fan. (Clint-score: 8,5/10)

2-in-1 Massage glijmiddel: één van de betere glijmiddels die we ooit gebruikten. Geen kleverige boel maar een heel aangenaam, glijdend gevoel. (Clint-score: 8/10)

Samengevat: wij waren al grote fan van de Mr. Stiff producten, maar de Libido Box is dus hun ultieme product. De doos is trouwens ook een superdeal want indien je alles los zou kopen, kost het je heel wat meer. Een ideale valentijnscadeau dus om als koppel het tijdens de winterdagen letterlijk een stuk heter te maken. Een Libido Box ga je jezelf dus absoluut niet beklagen, geloof ons vrij.

Meer info en de Libido Box kan je hier kopen - Nu met 35% korting

Mr. Stiff heeft ook een try-out pakket: dat vind je hier.

De Libido Box wordt 100% discreet geleverd

Voor stoute koppels: de 'Libido Box' is het ultieme pikante cadeau om te scoren op Valentijn
Voor stoute koppels: de 'Libido Box' is het ultieme pikante cadeau om te scoren op Valentijn
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties