'Poepseks'-fetisjisten biechten op hoe hun geurig seksleven eruitziet: "Vernedering is geweldig!" LIFESTYLE
'Poepseks'-fetisjisten biechten op hoe hun geurig seksleven eruitziet: "Vernedering is geweldig!"
LIFESTYLE

'Poepseks'-fetisjisten biechten op hoe hun geurig seksleven eruitziet: "Vernedering is geweldig!"

De wereld van de kinky fetisjen reikt zo ver als de menselijke verbeelding. En toch is er één fetisj die zelfs voor de meest extreme fetisjisten een brug of vijf te ver is, namelijk ‘coprofilie’ of om het een beetje platter uit te drukken: poepseks! Ok, ook wij voelen ons bevrijd wanneer we de pot er weer eentje cadeau doen. Maar seksuele opwinding beleven door ontlasting… Ho maar!

Poepseks wordt ook wel eens ‘scat’ genoemd en daar komen – zoals wel vaker – de oude Grieken in het spel. Zij gebruikten immers het woord ‘skat’ voor poep of ontlasting. Wat er ook van zij, als wij aan ons seksleven denken, dan proberen we termen als ‘kak’ en ‘schijt’, om maar te zwijgen van een windje met een ‘sauske dabei’, op een zo groot mogelijke afstand te houden. Zo niet de ‘scat’ fetisjisten, die het zien als de ultieme kick.

Broodje kak

Maar wat dan gedaan met die bruine substantie!? Wel, deze kan op verschillende manieren zijn opwachting maken in het seksspel: kijken naar iemand die zich ervan ontdoet, er gewoon een beetje mee ‘spelen’ (jongleren wordt echt wel afgeraden) of zelfs gezellig opsmikkelen. Je ziet, keuze genoeg! Wel een beetje marginaal, niet? En dat beaamt ook Gigi Engle, een gecertificeerd seksueel opvoeder… "Zelfs in de kinky gemeenschap, een gemeenschap die op zichzelf al gemarginaliseerd is, worden mensen die zich hiermee bezighouden nog verder gemarginaliseerd” zegt hij. “Zelfs de meest seks-positieve mensen - mensen die niet geloven in het beschamen van anderen - vinden uitwerpselen walgelijk en komen daar ook voor uit.”

Omdat wij beleefde en respectvolle jongens zijn, kunnen we niet anders dan ook eens enkele ‘poepers’ aan het woord te laten. Wie zijn zij, wat doen zij en vooral… wat drijft hen? Slavid is een 35-jarige Italiaan die in Londen woont, die altijd open is geweest over zijn scat-fetisj. “Een van mijn vroegere partners leerde mij het kennen” zegt hij. “Ze liet me een broodje met wat kak ertussen eten en vernederde me terwijl. Het was niet zozeer dat broodje dat het deed, maar wel de vernedering die me een kick gaf. Sindsdien ben ik verkocht aan deze fetisj.”

Gevaren voor de gezondheid

Ook de 33-jarige Jodie is helemaal gefascineerd door de sterk geurende fetisj. Toen ze 20 was ging ze voor het eerst naar fetisj-feestjes, waar ze scat leerde kennen. “De eerste keer dat ik het deed, poepte ik op een vriend die in een bad lag. Het vreemde was dat ik er niets schokkend aan vond” zegt ze. “Met diezelfde vriend probeerde ik steeds maar meer dingen. Soms tekent hij met zijn vinger met uitwerpselen dingen en woorden op mijn lichaam. Bijvoorbeeld het woord ‘varken’ en dan zegt hij dat ik een smerig beest ben. Dat windt me echt op!”

Wel wel wel…. Ieder z’n hobby zeker, zoals ze zeggen!? Laat ons toch nog even ernstig proberen te blijven ook. Het aanraken en consumeren van uitwerpselen kan leiden tot een aantal gevaarlijke gevolgen voor de gezondheid. Clint keurt geen van de gedragingen beschreven in dit artikel goed en raad al zeker niemand aan om dit zelf thuis te proberen!

(Bron: Men'sHealth)

(Intropic: Smelly photo created by asier_relampagoestudio - www.freepik.com en https://unsplash.com/@dainisgraveris)
3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties