Wil jij ook de meest s.exy man ter wereld worden? Patrick Dempsey verklapt hoe hij dat deed LIFESTYLE
Wil jij ook de meest s.exy man ter wereld worden? Patrick Dempsey verklapt hoe hij dat deed
LIFESTYLE

Wil jij ook de meest s.exy man ter wereld worden? Patrick Dempsey verklapt hoe hij dat deed

Patrick Dempsey (57) is bekroond tot de 'Sexiest Man Alive 2023'. In een interview met 'People' deelt de ster van 'Grey's Anatomy' het geheim van zijn fitheid op deze leeftijd. "Mijn zonen dagen me voortdurend uit", zegt hij. "Ze vragen me over mijn dieet, of ik genoeg sport en of ik hard genoeg werk", vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift.

"Mijn kinderen houden me actief; ik moet in vorm blijven om hen bij te houden." Naast de uitdagingen van het vaderschap heeft hij de laatste jaren ook meer aandacht besteed aan zijn gezondheid. "Naarmate je ouder wordt, moet je meer moeite doen. Het is belangrijk om actief te blijven", voegt de Amerikaanse acteur toe. "En sporten is ook mentaal enorm goed, dus ik wil gewoon vaak in beweging zijn."

Ochtendroutine

Dempsey volgt dan ook een sportieve ochtendroutine. "Ik sta op, ga naar de sportschool en daarna speel ik nog wat tennis, ga ik fietsen of doe ik iets actiefs met de kinderen." Nu hij de meest sexy man van het jaar is, wil hij zelfs zijn sportroutine intensiveren. "Ik wil consistenter zijn", zegt hij. "Drie keer per week wil ik met gewichten trainen en ik wil nog meer cardio doen."

Guilty pleasure

Tot slot houdt hij ook zijn eetgewoonten in de gaten. "Ik eet redelijk gezond", bevestigt Dempsey. Zijn zwakte is echter ontdekt door zijn dochter Talula. "Mijn dochter is een fantastische bakker, ze experimenteert altijd. En ja... daar ben ik dol op: alle broodproducten en snoepjes vind ik heerlijk."

(Bron: hln.be)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties