Annelien Coorevits in geldnood News
Annelien Coorevits in geldnood
News

Annelien Coorevits in geldnood

Het is niet omdat je toevallig bekend bent, dat je daarom geen last hebt van de crisis. Dat ondervindt ook Annelien Coorevits. De voormalige Miss België moet noodgedwongen wat bijklussen om rond te komen.

Annelien Coorevits weet de laatste tijd wel wat gedaan. Momenteel is ze nog bezig met haar studies communicatiebeheer en dat wil dus zeggen dat er niet veel geld binnenkomt. Want naast wat modellenwerk af en toe, heeft de voormalige Miss niet echt een bron van inkomsten. En daarmee kan ze natuurlijk niet rondkomen. Dus moest ze noodgedwongen iets zoeken om wat bij te klussen.

De blonde schone werkt sinds kort bij een evenementenbureau in Gent. Daarnaast zal ze deze zomer ook op beurzen staan om juwelen te verkopen van Topaze, waar ze sinds kort het gezicht van is. Ze doet natuurlijk liever modellenwerk, maar met slechts één fotoshoot in drie weken is het inkomen niet hoog. Met mooi zijn alleen kom je in Vlaanderen helaas niet ver… (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties