Bar Refaeli op cover Sports Illustrated News
Bar Refaeli op cover Sports Illustrated
News

Bar Refaeli op cover Sports Illustrated

Bar Refaeli, model en vriendin van Leonardo DiCaprio, prijkt op de cover van de badpakkeneditie van Sports Illustrated. Het is de eerste keer dat het Israëlische model op die cover staat en ze treedt daarmee in de voetsporen van Tyra Banks en Heidi Klum. Voor Refaeli is de plaats op de voorpagina een droom die uitkomt.

Bar Refaeli heeft haar bekendheid niet alleen te danken aan het feit dat ze al jaren samen is met acteur Leonardo DiCaprio, ze is ook de gelukkige eigenares van fantastische looks. Toch stond ze nooit eerder op de badpakkencover. Het was voor haar een droom om in de voetsporen van haar idool Heidi Klum te treden.

“Op de cover van Sports Illustrated staan was echt een van mijn grootste dromen. Toen ik op mijn vijftiende als model aan de slag ging, vertelde mijn agent mij dat ik de camera moest bespelen zoals de meisjes op de cover van SI dat doen. Ik heb het vak geleerd van hen en dat loont nu.”

Rafaeli is ervan overtuigd dat naast de mannelijke helft van de wereld ook haar vriend de foto’s mooi zal vinden. Ook haar familie, die nog steeds in Israël woont, zal een kopie van de foto’s ontvangen. Ze mag dan wel in het verre Amerika wonen, haar familie is en blijft belangrijk. Ook hier probeert ze het voorbeeld van Heidi Klum te volgen. Klum is erin geslaagd een perfect evenwicht te vinden tussen werk en privé.

“Je ziet aan Heidi dat ze van haar familie houdt. Ze houdt van haar rol als moeder en ze neemt zichzelf ook niet te serieus. Dat werkt echt inspirerend. Ik wil op dat vlak hetzelfde bereiken als zij: een ongelofelijke carrière, maar daarnaast ook een gezin. Ik hoop echt dat ik dat ooit ook ga hebben”, aldus Rafaeli. (KC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties