Brits glamourmodel Jodie Marsh komt uit de lesbische kast News
Brits glamourmodel Jodie Marsh komt uit de lesbische kast
News

Brits glamourmodel Jodie Marsh komt uit de lesbische kast

Jodie Marsh, één van de meest bekende Britse glamourmodellen, heeft in een interview bekend dat ze zich tot de andere sekse heeft bekeerd.

Marsh is in Groot-Brittannië en bij uitbreiding in de rest van de wereld bekend om de twee enorme troeven die ze als koningin van de glamourmodellen met regelmaat aan alle Britse mannen laat zien. Ze heeft voor zichzelf een carrière uitgebouwd door te verschijnen op covers, in allerlei realityshows en tot slot zelfs in haar eigen talkshow.

Lohan-lookalike
Net als bij Lindsay Lohan is ook bij Jodie Marsh model Calum Best al eens aan huis geweest voor een aantal niet-lesbische sessies. Dat ze er nu toch voor kiest om het met vrouwen te doen, is volgens Marsh te wijten aan "de karrenvracht aan foute mannen die ik te verwerken heb gekregen. Er komt gewoon een punt waarop je het als vrouw beu bent om naar al die zever te luisteren en waarop je elders gaat zoeken". De vriendin die ze tijdens die zoektocht heeft gevonden, heet Nina, is eigenlijk al een tiental jaren haar vaste kapster en is volgens Marsh "bijzonder sexy". (BVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties