Depp en Hoffman in volgende Batman-film? News
Depp en Hoffman in volgende Batman-film?
News

Depp en Hoffman in volgende Batman-film?

Terwijl het nog helemaal niet zeker is of er wel een volgende Batman-film komt, zou het volgens Michael Caine best wel eens kunnen dat Philip Seymour Hoffman en Johnny Depp in nummer 3 van de partij zijn.

Caine, die in de laatste twee Batmans de rol van butler Alfred voor zijn rekening nam, hoorde die namen vallen tijdens een babbeltje met een executive van filmmaatschappij Warner Bros.: “Ik vroeg hem of we nog een derde Batman-film zouden draaien en hoe we dan in godsnaam de prestatie van Heath Ledger (The Joker in The Dark Knight en overleden vlak voor de film in de zalen kwam; red.) zouden kunnen overtreffen. ‘Simpel,’ zei hij, ‘we casten Philip Seymour Hoffman als The Penguin en Johnny Depp als The Riddler…’”

Terwijl die geruchten ongetwijfeld heel wat filmfans zullen doen watertanden, is het nog lang niet zover. Philip Seymour Hoffman ontkende dat hij al benaderd was voor de rol en ook Johnny Depp deed het nieuws als loze geruchten af. (RV)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties