Dolle Amerikaan steekt zestien kakkerlakken in mond (video) News
Dolle Amerikaan steekt zestien kakkerlakken in mond (video)
News

Dolle Amerikaan steekt zestien kakkerlakken in mond (video)

Dat Amerikanen zo ongeveer alles eten wat ze kunnen vastgrijpen, wisten we al langer. Maar dat ze zestien nog levende (!) kakkerlakken in hun mond kunnen steken, hadden we niet kunnen bevroeden.

Sean Murphy deed het zonder verpinken. In een dierenzaak stak de vreetzak eerst twaalf nog levende kakkerlakken in zijn mond. Het vorige record stond op elf. Maar Murphy wilde er nog een schepje bovenop doen en wurmde er daarom nog vier extra kakkerlakken bij. Eindresultaat: zestien wriemelende insecten in één Amerikaanse mond en meteen een nieuwe wereldrecordhouder in deze ietwat aparte discipline.

Murphy stak trouwens niet zomaar wat pietluttige diertjes in mijn mond. De kruipende gluiperds die hij verorberde, zijn de vlotte tien centimeter lang. Alleen het idee om zestien dergelijke exemplaren in je mond te steken, doet zelfs de meest hardleerse Hell’s Angel een krop in de keel krijgen. Kijk mee en probeer het thuis gerust eens uit. Wij kijken al uit naar de beelden. (GVR)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties