Expeditie Robinson: BV’s verhongeren voor 10.000 euro News
Expeditie Robinson: BV’s verhongeren voor 10.000 euro
News

Expeditie Robinson: BV’s verhongeren voor 10.000 euro

Voor de ronde som van 10.000 euro gaan BV’s zich, samen met een bende bekende Nederlanders, uithongeren op een onbewoond eiland voor het 2BE-programma Expeditie Robinson. Zij ondergaan er momenteel de verschrikkelijkste fysieke en mentale beproevingen, maar grijpen naast het ‘grote geld’ als ze de hele rit niet uitzitten. Wie komt daarvoor zoal in aanmerking? Volgens onze bronnen zouden Martine Prenen, Zsofi Horvath, Sugar Jackson en Iwein Segers de uitdaging hebben aangenomen.

De stoet bekende koppen die zich lieten overhalen, reisden begin deze maand richting Azië voor het overlevingsprogramma. Zij vlogen er heen met presentatrice Evi Hanssen en de Nederlandse presentator Eddy Zoëy. De Nederlandse presentator gaf eerder al te kennen dat hij als bestemming Singapore had, maar zei even later dat het slechts een om een tussenstop ging.

In Expeditie Robinson moeten de BV’s en BN’ers overleven op een onbewoond eiland. Zij ondergaan er de vreselijkste beproevingen en op het einde van elke aflevering vallen een of meerdere kandidaten af. Zij krijgen dan 'slechts' enkele duizenden euro’s. Wie er in slaagt om het tot het einde van het overlevingsprogramma vol te houden, vangt 10.000 euro.

De winnaars moeten het wel meer dan een maand rekken, want ze worden pas de tweede week van juli terug op het Europese vasteland verwacht. De ene al met een dikkere portefeuille dan de andere. (BF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties