Felice vandaag gecremeerd News
Felice vandaag gecremeerd
News

Felice vandaag gecremeerd

Vorige week is Dré Steemans, bij iedereen beter bekend als Felice, heel onverwacht overleden. De goedlachse presentator wordt vandaag gecremeerd en zaterdag vindt er ook een afscheidsviering plaats. Daarna wordt er, zoals Felice zelf had gewild, ook nog een ‘feest’ gehouden.

Vandaag wordt Felice in intieme kring gecremeerd. Zijn as zal bewaard worden in een urne die speciaal ontworpen is door kunstenares Lief Van Himbeeck die net achter het voormalige huis van de presentator woont. Felice woonde jarenlang in Leut en samen met zijn vriend had hij plannen om terug te keren naar zijn vorige woonplaats.

Zaterdag vindt er ook een afscheidsviering plaats waar zo’n 200 vrienden en kennissen uitgenodigd zijn. De viering zal doorgaan in een grote witte tent die opgesteld staat bij het kasteel Vilain XIIII in Leut. Er zullen een heleboel mensen een afscheidsspeech houden voor de overleden presentator. ’s Avonds is er aansluitend een ‘afscheidsfeest’, zoals Felice het zelf zou gewild hebben. Hij heeft immers altijd gezegd dat hij geen tranen wou bij zijn overlijden. (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties