Gwyneth Paltrow gaat topless News
Gwyneth Paltrow gaat topless
News

Gwyneth Paltrow gaat topless

Heisa in filmland, want niemand minder dan Gwyneth Paltrow - natte droom van heel wat cinemagangers, zélfs nu ze een jaartje ouder begint te worden - gaat de stomende toer op in haar nieuwe film.

Nét genoeg voor een storm in een glas water en nét niet genoeg voor een schandaal: zou ongeveer omschrijf je best de gewaagde scènes van Gwyneth Paltrow in de nieuwe film Two Lovers. De actrice - al sinds jaren één van de boezemvriendinnen van Madonna - heeft nu net haar eigen boezem uitgekozen om nog eens van zich te doen spreken.

Pikant oudje

Het is niet de eerste keer dat Paltrow een gewaagde scène speelt: de vorige naaktscène dateert van haar rol in Shakespeare in Love, een rol waarmee ze een Oscar in de wacht sleepte. Dat er nu zoveel heisa over is, heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat niemand nog verwachtte dat de 36-jarige actrice nog zo pikant uit de hoek zou durven komen.

Dikke centen

Paltrow is ondertussen bezig flink geld te verdienen: samen met een zakenpartner is ze bezig een aantal fitnessclubs uit de grond te stampen, die het succes van haar trainingsvideo's naar een nog hoger niveau moeten tillen. (BVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties