Halle Berry verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld News
Halle Berry verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld
News

Halle Berry verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld

Actrice Halle Berry is nog maar eens verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld. Nog maar eens, inderdaad, want het is al de dertiende keer in een dozijn dat de 43-jarige actrice met deze titel gaat lopen. Wie zijn wij om deze keuze tegen te spreken?

Tijdens de Access’ Poll op de Amerikaanse televisiezender TV One werd Halle Berry verkozen tot Sexiest Black Woman Alive. Vorig jaar mocht de ex-Bond Girl de titel ook al in ontvangst nemen. Berry ging in de poll onder anderen Tyra Banks, Alicia Keys en Jada Pinkett Smith voor. Ook Rihanna en Janet Jackson moesten in Halle Berry hun meerdere erkennen.

We kunnen moeilijk zeggen dat de Amerikaanse televisiekijker een slechte smaak heeft. Halle Berry mag dan wel 43 jaar zijn, ze ziet er nog altijd geweldig uit. Haar carrière ligt de laatste jaren een beetje stil, maar haar rollen als Catwoman en Bond Girl zullen ons altijd bijblijven. (KC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties