Hoerengevecht: Phaedra Hoste vs Véronique De Kock News
Hoerengevecht: Phaedra Hoste vs Véronique De Kock
News

Hoerengevecht: Phaedra Hoste vs Véronique De Kock

De open oorlog tussen Phaedra Hoste en Véronique De Kock wordt nu ook al uitgevochten op Facebook. De twee modellen krabben en blazen sinds kort bijzonder overtuigend naar elkaar. Oorzaak? De ene beschuldigt de andere van het professioneel uitoefenen van het oudste beroep ter wereld. De andere ontkent dat en zegt dat de ene gewoon jaloers is. Kies hier zelf partij en wordt fan van een van volgende Facebook-groepen; Phaedra is een hoer! of Véronique is zelf een hoer! of u vindt hen natuurlijk allebei salonmadelieven

Concreet, voor iedereen die de hele heisa nog niet heeft begrepen: Phaedra Hoste zou af en toe tegen betaling haar benen openen in Dubai. Dat zou Véronique De Kock rondbazuinen tegen iedereen die het horen wil. De Kock en Hoste ontkennen de wederzijdse beschuldigingen in alle toonaarden. Maar dat zal niemand verbazen.

Volgens Hoste komt het verhaal voort uit haar vakantie op Dubai. De Brugse schone trok er ooit naartoe om met enkele vriendinnen Nieuwjaar te vieren. Toevallig liep ze daar Véronique De Kock tegen het lijf. Die verbleef er op dat moment met ex-vriend Frank Slaets.

En toch, mevrouw Hoste, is er een oud spreekwoord dat zegt: ‘Waar rook is, is vuur.’ Of dat vuur van Phaedra ook echt brandt - en wel in het dure Dubai - is een vraag waar BV-land voorlopig nog het raden naar heeft. Voorlopig nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties