Ilse De Meulemeester stapt op bij haar vrouwenverslinder News
Ilse De Meulemeester stapt op bij haar vrouwenverslinder
News

Ilse De Meulemeester stapt op bij haar vrouwenverslinder

Ilse De Meulemeester (39) kan de zoveelste affaire van haar vrouwenverslindende vent niet meer vergeven. Ze slikte van Glen Janssens (36) al een pak misstappen, maar de maat zou nu écht vol zijn, sinds ze erachter kwam dat hij een meisje van amper 21 versierde. “De situatie is niet meer heel lang houdbaar”, vertrouwde Ilse enkele intimi toe.

Het moet maar eens gedaan zijn, beseft Ilse De Meulemeester eindelijk zelf. Want er komt maar geen einde aan de onbedwingbare lust van de keizer van de omvergereden wegwijzers (Janssens leidt een bedrijf in wegsignalisatie. Hij reed ook met zijn Bentley binnen bij de buren, red), waarmee zij een zoon heeft. Dat verklapte de VT4-presentatrice zelf aan enkele vrienden toen ze onlangs op de luxebeurs Eccentric in Knokke paraat was.

“Glenn bedriegt haar nog maar eens. En deze keer met een meisje van amper 21 jaar voor wie hij zopas een fonkelnieuwe Mini Cooper heeft gekocht. De duurste versie dan nog”, brieft een luisterend oor door aan de gespecialiseerde pers. “Hij trakteert haar ook op luxueuze romantische vakanties. Hij heeft zelfs de ouders van het meisje al ontmoet.”

“Het meisje werkte tot voor kort in een zeer befaamd sterrenrestaurant, waar Glenn geregeld – al dan niet in charmant gezelschap – intiem ging tafelen. Zo leerde hij deze knappe jongedame dus kennen, en binnen de kortste keren begon hij een affaire met haar.”

Iedereen heeft duidelijk te doen met de knappe Ilse. “Verschrikkelijk gewoon, vooral als dat lang niet de eerste keer is en bovendien met een vrouw die bijna half zo oud is als zijzelf. Dan komt die mokerslag eens zo hard aan. Vernederd tot op het bot, zo voelt Ilse zich nu.”

Het koppel hokt wel nog samen in hun riante villa in Lochristi, maar Ilse gaat op zoek naar een appartement of huis in de buurt van haar interieurzaak bij het Stadspark in Antwerpen. Na zijn vermeende affaires met Phaedra Hoste, Joke van de Velde en zovele andere kan Ilse zijn laatste strapatsen met een jonge bloem dus niet verkroppen. (BF/ Foto's: (c) SBS/VT4)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties