Jade Foret opwindend in een visnet News
Jade Foret opwindend in een visnet
News

Jade Foret opwindend in een visnet

Twee weken geleden kregen we een klop van de hamer. Nee, het was niet kater nummer zoveel die ons op de mokerslag trakteerde, het was een foto van Jade Foret die toen in P-magazine stond. Onze collega’s hadden de Belgische nimf gefotografeerd in een weinig verhullend visnet. En die foto’s staan nu online. Lap, weer een klop.

Wanneer wij in de wandelgangen van onze redactielokalen het woord Jade horen vallen, denken we niet meteen aan de gelijknamige rivier in Duitsland. Nog minder gaan onze gedachten uit naar het mineraal waarvan kunstobjecten worden gemaakt. Nee, ons onderbuikgevoel stuwt ons naar Jade Foret, het ravissante topmodel dat kind aan huis is bij de top van de modellenwereld.

Zo nu en dan doemt ze dan ook op bij onze vrienden van P-magazine. Niet om te debatteren over de metafysica van de scholastiek, maar om te poseren - eenvoudig mag ook. Het resultaat daarvan is na twee weken nog altijd even indrukwekkend. Het visnet is naar verluidt ook nog steeds onder de indruk. (SF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties