JBC laat je trouwen als Sara De Roose News
JBC laat je trouwen als Sara De Roose
News

JBC laat je trouwen als Sara De Roose

Bruidjes die nog koortsachtig op zoek zijn naar een trouwjurk kunnen voortaan gewoon bij JBC binnenstappen. In samenspraak met vtm hangt daar voortaan de ivoorkleurige 'Sara'-bruidsjurk geïnspireerd op de druk bekeken trouwpartij in de gelijknamige telenovella.

De jurk kost 299 euro en is beschikbaar in de maten 38,40 en 42. Om het exclusieve karakter ervan toch enigszins te bewaren zijn er in ons land slechts 200 van te koop. Vrouwen die zich trouwens onwennig voelen in een bustierjurk, kunnen de 'Sara'-jurk ook dragen met de bijgeleverde spaghettischouderbandjes.

"We hebben het patroon op een paspop gemaakt volgens de haute couture methode", aldus Anne-Marie Loos. Zij is ex-studente van de Antwerpse Academie en sinds jaren hoofd van het JBC-ontwerpteam.

"We wilden vooral een chic, gestileerd en modern beeld brengen dat vele bruiden flatteert. Dankzij de biais-snit heeft de jurk een slank, flatterend silhouet. Zowel slanke figuren als peervormige vrouwen - met een smal bovenlichaam en brede heupen en billen - staan uitstekend met deze jurk. En daar de jurk gemaakt is in satijn met een vleugje elastaan, zit ie heel lekker!"

De ceintuur ten slotte is bewerkt met handgeborduurde pailletten in mat zilver. De grote sjaal is van mousselinezijde en kan als stola of als sluier gedragen worden. (SVD)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties