Jess Donckers ook niet Europese gezicht lingerielijn News
Jess Donckers ook niet Europese gezicht lingerielijn
News

Jess Donckers ook niet Europese gezicht lingerielijn

“Jess Donckers wordt hét model van de lingerielijn van Madonna”, luidde het een paar weken geleden in de media. Bullshit, zo bleek achteraf, want Madonna heeft niets te maken met haar gelijknamige lingeriecollectie. “Ok, maar ze is wel het Europese gezicht van het merk”, corrigeerde haar gevolg. Bullshit twee, zo blijkt nu, want Donckers leent haar smoeltje slechts voor de Benelux.

“Op dit moment is er nog helemaal geen contract met mevrouw Donckers”, verduidelijkt de marketingmanager bij Pielle, de Italiaanse firma die Madonna Nude 1979 vervaardigt en die - voor alle duidelijkheid - even weinig met zangeres Madonna heeft te maken als een Nicolas Pfaff met werken.

“Ik weet dat Jess een deal heeft voor de Benelux met P&S Fashion. Dat is onze verdeler bij jullie. Maar het gezicht voor heel Europa is ze zeker en vast nog niet. Daarvoor zijn er nog gesprekken bezig.”

Bij P&S Fashion zitten ze ondertussen een beetje verveeld met de hele heisa. “Ja, het is allemaal iets te snel gelopen”, geeft zaakvoerder Yves Cornelissen toe. “Wij zorgen voor de contracten, Frank Molnar (annex Meneer Donckers; red) voor de communicatie en de pr.”

Het verhaal is dus ietwat uit de hand gelopen. “De foto’s van Donckers zijn alleen maar bedoeld voor onze Beneluxcampagne. Met die beelden gaan we zeker niet bij Pielle proberen om Donckers ook het Europese gezicht te laten worden”, aldus de zaakvoerder.

Met andere woorden: van een door de entourage van Madonna uitgekozen topmodel via een Europese verantwoordelijke naar een modelletje voor de Benelux. Heeft er iemand een doekje voor het bloeden? (SF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties