Miley Cyrus maakt zwaar boel met Disney News
Miley Cyrus maakt zwaar boel met Disney
News

Miley Cyrus maakt zwaar boel met Disney

De 15-jarige actrice Miley Cyrus, dochter van Billy Ray Cyrus, heeft het goed verkorven bij Disney. Ze wil met onmiddellijke ingang de Disney-serie Hannah Montana verlaten zodat ze zich volledig kan toeleggen op haar zangcarrière. Disney is not amused...

Volgens haar contract moet Miley Cyrus nog minstens 24 afleveringen van de succesreeks inblikken, maar dat ziet het kindsterretje helemaal niet zitten. Om haar gelijk te halen verschijnt ze tegenwoordig veel te laat op de set, gedraagt ze zich onhandelbaar en jent de hele crew. Haar vader Billy Ray, die ook meespeelt in Hannah Montana, geeft zijn dochter gelijk omdat ze "met zingen veel meer geld kan verdienen". Al heeft hij zijn dochter wel aangeraden om nog 12 afleveringen door te gaan met de Disney-reeks.

Dat compromis, waar Miley trouwens helemaal niks van wil horen, viel bij Disney ook niet in goede aarde. De agent van vader en dochter Cyrus kreeg al te horen "wat een inhalige kl... het wel zijn". Ook Emily Osment, tegenspeelster en goeie vriendin van Miley, vindt haar gedrag niet kunnen. Tussen de opnames door weigert ze zelfs nog langer iets te zeggen tegen Cyrus. Wordt vervolgd! (SVD)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties