Morgan Freeman heeft relatie met stiefkleindochter News
Morgan Freeman heeft relatie met stiefkleindochter
News

Morgan Freeman heeft relatie met stiefkleindochter

Eerst kwam door een stom auto-ongeluk aan het licht dat Morgan Freeman een buitenechtelijke relatie had . Zijn vrouw vroeg de scheiding aan en die wil Freeman in alle discretie laten verlopen. Reden: de 72-jarige acteur heeft een relatie met zijn stiefkleindochter van 27.

Bronnen beweren dat de minnares van Freeman niet de reden is van de breuk met zijn tweede echtgenote Myrna. De ware toedracht is net iets pittiger. De 72-jarige acteur zou namelijk een relatie hebben met zijn eigen stiefkleindochter E’Dena Hines, die amper 27 is. Zij is de kleindochter van Morgans eerste vrouw Jeanette.

De twee zouden al iets hebben gehad toen zij pas zeventien was. Dit zou zijn echtscheiding natuurlijk niet ten goede komen, dus probeert de acteur koste wat kost de affaire buiten de media te houden. Ondertussen zou het verhaal ook aan de oren van Freemans minnares gekomen zijn en die verbrak onmiddellijk hun relatie. (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties