Pamela Anderson in bikini in Ellen DeGeneres-talkshow News
Pamela Anderson in bikini in Ellen DeGeneres-talkshow
News

Pamela Anderson in bikini in Ellen DeGeneres-talkshow

Pamela Anderson heeft veel van haar pluimen verloren. Het babe-gehalte van de ex-Baywatch-ster is tot een dieptepunt gezonken, hoewel... In de talkshow van Ellen DeGeneres probeert ze het tegendeel te bewijzen.

Het gezicht van Pamela Anderson heeft de tand des tijds niet doorstaan. De actrice is ondertussen 41 jaar en dat begint zich te manifesteren. Hoewel Anderson er alles aan gedaan heeft om haar leeftijd te bedwingen, is ze er niet in geslaagd: de rimpels beginnen te komen.

Bikini-pret
Hoewel haar gezicht het een beetje laat afweten, is haar lichaam nog altijd zoals het moet zijn. De actrice is zich daar terdege van bewust en liet in de Ellen DeGeneres-show de kans niet liggen om in bikini te verschijnen. Anderson trok haar jasje uit en sprong gillend in het rond voor een juichend publiek. Op dat moment was ze te gast om haar nieuw programma Pam: Girl On The Loose te promoten.

Michael Jackson
Ze werd in de talkshow uiteraard ook aangesproken over haar vermeende relatie met Michael Jackson. “Hij wil gewoon dat ik in zijn nieuwe video kom.”, reageerde Pamela. Voor de rest bleef ze op de vlakte over haar ontmoetingen met de gevallen King of Pop. (KC)


Lees ook:
Romance tussen Michael Jackson en Pamela Anderson?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties