Paris Hilton duikt in de koffer met Cristiano Ronaldo News
Paris Hilton duikt in de koffer met Cristiano Ronaldo
News

Paris Hilton duikt in de koffer met Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo heeft net te horen gekregen dat hij voor 93 miljoen euro naar Real Madrid mag verhuizen. Om dat te vieren trok de Portugese voetballer naar Los Angeles. Hij zette samen met socialites Paris en Nicky Hilton de bloementjes buiten en ging daarna zelfs mee naar huis…

Enkele dagen geleden raakte bekend dat Paris haar verloofde Doug Reinhardt aan de deur gezet had. Ze vertelde dat ze er kapot van was, maar ze heeft duidelijk niet veel tijd nodig gehad om de breuk te verwerken. Gisteren werd ze in een club in LA al gespot met stervoetballer Cristiano Ronaldo. Ze weken niet van elkaars zijde en maakten het wel heel gezellig.

Toen het feestje op zijn einde liep, besloten Cristiano en Paris om het feestje verder te zetten in het huis van Nicky. Volgens insiders zou dit het begin kunnen zijn van een mooie romance. “Paris was echt niet wel te slaan van Cristiano. Ze hebben een hele avond gekust en bij Nicky thuis zijn ze zelfs nog verder gegaan.”

Ronaldo bleef uiteindelijk nog een tweetal uurtjes op de 'afterparty' bij Paris en Nicky en vertrok met een veelzeggende smile op zijn gezicht. (KC)

Foto's van Paris en Ronaldo in de club vind je hier

Ronaldo werd vastgelegd op video toen hij om 5u het huis van Nicky Hilton verliet

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties