“Phaedra Hoste is een hoer” News
“Phaedra Hoste is een hoer”
News

“Phaedra Hoste is een hoer”

Als we de geruchten mogen geloven, is Phaedra Hoste een echte straatmadelief. Maar dan wel een dure. Want Hoste laat haar bloemetje voornamelijk besprenkelen in Dubai. Dat beweren wij niet - we zouden niet durven, dat beweert een al even frisse Vlaamse verschijning: Véronique De Kock.

“Nee, dat is niet waar”, reageert De Kock meteen in Dag Allemaal. “Ik strooi zoiets niet rond. Dat gerucht over Phaedra is trouwens niet nieuw. Dat verhaal hoor ik constant vertellen. Maar zelf heb ik daar niets mee te maken.”

Hoste van haar kant doet het hoerenverhaal af als onzin - het tegendeel zou ons verbaasd hebben. “De volgende die mij nog zo eens durft te beschuldigen, sleep ik voor de rechtbank”, fulmineert ze. “Wat een vernedering! Ik ben geen callgirl. Het is Véronique die dat tegen iedereen rondbazuint.”

Volgens Hoste komt het verhaal voort uit haar vakantie op Dubai. De Brugse schone trok er ooit naartoe om met enkele vriendinnen Nieuwjaar te vieren. Toevallig liep ze daar Véronique De Kock tegen het lijf. Die verbleef er op dat moment met ex-vriend Frank Slaets.

De hele hetze is alvast geen opkikkertje voor de toch al troebele relatie die de twee schonen er op nahielden. Volgens Hoste is het allemaal de schuld van De Kock. “Véronique is niet van haar eerste leugen gebarsten. Ze zit gewoon zo in elkaar. Er zijn veel BV’s waarover ze leugens vertelt.”

Wie vuurwerk wil op zijn of haar volgende societyfeestje: stuur zeker een uitnodiging naar Hoste en De Kock, u hebt sowieso een knalfuif. Maar in afwachting laten we het even knallen met deze sexy lingeriespecial van Phaedra. Zou ze zo ook in Dubai rondlopen? Ha nee, dat waren verzinsels. (SF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties