R. Kelly alweer gespot met minderjarige meisje News
R. Kelly alweer gespot met minderjarige meisje
News

R. Kelly alweer gespot met minderjarige meisje

De man lijkt het maar niet te leren. Nadat hij al eerder getrouwd was met een minderjarig meisje en er daarna ook nog eens bedenkelijke sekstape opdook, wordt de man nu weer ondervraagd over een relatie met een 17-jarig meisje.

De 42-jarige R. Kelly valt duidelijk op jongere vrouwen. Al kiest hij zijn liefjes er wel erg jong uit. Momenteel wordt de zanger ondervraagd door de politie over zijn relatie met een 17-jarig meisje. Hoewel zij in de staat Illinois de wettelijke leeftijd heeft om een volwassen relatie aan te gaan, rijzen er toch twijfels over hun affaire. De twee zouden namelijk al langer iets hebben, wat betekent dat zij in dat geval dus minderjarig was.

Nochtans zou R. Kelly zijn lesje al moeten geleerd hebben dat hij maar beter van de jonge meisjes kan afblijven. In 1994 trouwde hij met de toen 15-jarige Aailyah, maar het huwelijk werd even snel weer ontbonden als dat het gesloten werd. Niet lang daarna dook er ook een videotape op, waarin hij seks zou gehad hebben met een 14-jarig meisje. Toch bestaan er twijfels over, of de man op de tape wel degelijk R. Kelly is.

Natuurlijk wordt zijn doen en laten sinds dan erg in de gaten gehouden. Het zou dus niet zo slim zijn als blijkt dat hij weer aanpapt met een minderjarige. Indien dit wel het geval is, dan wil dit zeggen dat hij opnieuw strafbare feiten gepleegd heeft en dan staat er hem een serieuze celstraf te wachten. (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties